Akryldug/Tekstildug

Akryldug/Tekstildug

Akryldug eller tekstildug er i bund og grund en praktisk stofdug - Se vores kæmpe udvalg herunder

Akrylduge er elegante og praktiske - også i hverdagen

En akryldug er et stykke vævet stof, som er belagt med et eller to lag akryl. Stoffet kan være bomuld, hør, polyester eller en blanding af disse. Dugen ligner meget en traditionel stofdug. En del af vores duge er også overfladebehandlet med teflon. Akrylduge besidder dermed nogle særdeles praktiske egenskaber, som har betydet, at den mange steder har fundet indpas i stedet for en traditionel stofdug.

 

Tilbud fra voksdugen.dk

Akryldug køber du i metermål, og du kan nemt bestille dugen online i nøjagtig den længde, som du ønsker. Vi tilpasser og sender selvfølgelig din dug rullet op på rør - uden krøller og folder. Standardbredden er 140 cm - men voksdugen.dk kan også levere akryldug i ekstra bredde. Se under de enkelte produkter i menuen til venstre.

 

Et væld af farver, dessiner og mønstre

Du kan finde duge fra franske Laura Lancelle, Susanne Schjerning, Medusa Copenhagen, Esben Hanefelt, Mette Ditmer, Juna, Bjørn Wiinblad, Sødahl, duge med klassiske og moderne mønstre (standard bredde og ekstra brede akrylduge), ternet, ensfarvet, motiver mv. Få inspiration og klik dig gennem Skandinaviens største udvalg af akrylduge.

 

Brug og pleje

Du kan anvende din akryldug indenfor eller på dit bord udenfor i haven, på terrassen, i sommerhuset mv. En akryldug har en coated overflade, og den kan derfor nemt tørres af. De fleste er 100% - eller næsten 100% vandtætte - og du kan vaske dugen i vaskemaskine. Mange af vores akrylduge er ud over akrylbelægningen også behandlet med teflon. Teflon-belægningen gør, at akryldugen er næsten lige så nem at tørre af som en voksdug. Opbevar din dug på det medfølgende rør, således at du undgår folder og krøller.

● Brug altid din dug med den akrylbelagte side opad
● Pletter tørres let af med en fugtig klud - helst indenfor en halv time
● Dugen kan vaskes ved 30 - 40 grader indenfor 24 timer ved genstridige pletter
● Undgå centrifugering og tørretumbler
● Strygning: Stryges på bagsiden efter vask ved maksimalt 150 grader. Akryl med anti skrid bagside stryges dog på retsiden med et klæde henover