Akryldug/Tekstildug

Akryldug/Tekstildug

Akryldug eller tekstildug er i bund og grund en praktisk stofdug. Bliv inspireret til dit næste køb af akryldug og ta’ et kig på vores kæmpe udvalg

Ta’ familien, vennerne eller bare dig selv med til bords med skønne, brugbare og praktiske akrylduge på metermål. Skab en god stemning med farver, lækre designs eller måske en ensfarvet dug.

OBS. Alle akrylduge kan også bestilles som runde eller ovale.

Akrylduge er elegante og praktiske - også i hverdagen

Akrylduge vinder mere og mere på danskernes veldækkede borde. De er praktiske, elegante og meget anvendelige både til hverdagsbrug men så sandelig også til fødselsdagsfejringer og festlige sammenkomster.

 

En akryldug er et stykke vævet stof, som er belagt med et eller to lag akryl. Stoffet kan være bomuld, hør, polyester eller en blanding af disse. Dugen ligner meget en traditionel stofdug. Mange af vores akrylduge er også overfladebehandlet med teflon. Akrylduge besidder således nogle særdeles praktiske egenskaber, som har betydet, at den mange steder har fundet indpas rundt omkring på køkken- og spisebordene i stedet for den klassiske og traditionelle stofdug.

 

Hos voksdugen.dk er vi nærmest EKSPERTER i akrylduge og fører et bredt sortiment af farver, dessiner og mønstre

Hos os finder du bl.a. kvalitetsduge fra farverige, franske Laura Lancelle, stilsikre Susanne Schjerning, elegante Juna, internationalt berømte Bjørn Wiinblad og klassiske Sødahl. Der er akrylduge med klassiske og moderne mønstre, i standard bredde og ekstra brede, vores utrolig populære ternet, altid anvendelige ensfarvet, motiver mv. Find inspiration og klik dig gennem Skandinaviens største udvalg af akrylduge.

 

Hvorfor skulle du vælge en akryldug?

• Den er praktisk

• Den er produceret i en super og holdbar kvalitet

• Den kan tørres af med en fugtig klud – ikke nødvendigt med vask

• Mange af dugene har en skridsikker bagside og ligger derfor godt på bordet

• Den er nærmest vandtæt

• Den kan vaskes i vaskemaskine (hvis ikke andet er angivet)

 

Hvordan passer du på din nye akryldug? voksdugen.dk’s ABC til brug og pleje

Du kan anvende din akryldug både inden for på dit køkken- eller spisebord. Du kan også dække op uden for på dit havebord på terrassen, i sommerhuset eller kolonihavehuset. En akryldug har en coatet overflade, og den kan derfor nemt tørres af. De fleste er 100% - eller næsten 100% vandtætte. Dugen kan også komme i vaskemaskinen. Mange af vores akrylduge er ud over akrylbelægningen også behandlet med teflon. Teflonbelægningen gør, at akryldugen er næsten lige så nem at tørre af som en voksdug. Når du ikke bruger din akryldug, anbefaler vi, at du opbevare din dug på det medfølgende rør således, at du undgår folder og krøller.

 

• Brug altid din dug med den akrylbelagte side opad

• Pletter tørres let af med en fugtig klud evt. med lidt sæbe om nødvendigt - helst indenfor en halv time

• Dugen kan vaskes ved 30 - 40 grader indenfor 24 timer ved genstridige pletter

• Undgå centrifugering og tørretumbler

• Strygning: Stryges på bagsiden efter vask ved maksimalt 150 grader. Akryl med anti- skrid bagside stryges dog på retsiden med et klæde henover

 

Voksdugen.dk – vi gør vores bedste hver dag for at hjælpe dig

Akryldug køber du i metermål, og du kan nemt bestille dugen online i nøjagtig den længde, som du ønsker. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du læse mere om alle vores duge lige her. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 61 10 10 00. Vi sidder klar ved telefonen for netop at hjælpe dig.

Vores telefoner er åbne:
Mandag - torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-13.00

Vi tilpasser og sender selvfølgelig din dug rullet op på rør - uden krøller og folder. Standardbredden er 140 cm - men voksdugen.dk kan også levere akryldug i ekstra bredde. Kig dig gerne omkring – der er mange muligheder. Se under de enkelte produkter i menuen til venstre.

Vi er hele tiden på udkig efter nye farver, nye dessiner, og gør, hvad vi kan for netop altid at have en dug, som passer til dig og dine behov og ønsker. Vi tilstræber at have duge med lang holdbarhed, ikke bare, hvad angår kvalitet, men også design og udtryk, fordi tidens mest holdbare tendenser følges.
Vi glæder os til at servicere dig og sende din nye dug af sted til dig.