Smukke akrylduge fra Södahl i 100% bomuld - rund og i metermål

Södahls akrylduge er designerduge i topklasse. Dugen er fremstillet i 100% bomuld, men efterfølgende coated med et tyndt lag akryl, der gør dugen smudsafvisende og vandafvisende. Dugen føles stadig blød og eksklusiv, og den ligger flot på bordet. Akrylcoatingen giver dugen nogle af de bedste egenskaber fra voksdugen. En akryldug kan naturligvis let tørres af med en fugtig klud, men modsat en voksdug tåler tekstilvoksdugen også at komme i vaskemaskinen ved 30º. Læs mere om akrylduge - herunder lidt om brug og pleje.

1 til 30 af 69

pr. side

1 til 30 af 69

pr. side

Antiskrid på undersiden er en del af Södahl

Akryldugene fra Södahl er udstyret med anti-skrid på undersiden. Det sikrer, at dugen altid bliver liggende, hvor den skal, samt at den ikke krøller, hvis der skubbes med gryder eller skåle. Dugene fra Södahl er skabt af nogle meget dygtige designere. Konceptet blev grundlagt i Danmark i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel, og bygger på hans kongstanke; at udvikle kvalitetsprodukter i flotte dessiner. Södahls designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter, som giver nutidens kunder klassiske, elegante, moderne og supertrendy stilvalg. Du finder flere oplysninger om designerne på designerdug.dk.


Søg inspiration her på siderne og bestil din dug i metermål direkte hos os

Gå ind på siderne og find det tilbud, der passer dig bedst. Bestil derefter din dug online på dine mål. Alle dugene fra Södahl kan du bestille i 140 cm bredde - og du bestemmer selv længden. Hvis du har runde borde, er det ikke noget problem. Du kan meget enkelt bestille din akryldug som rund dug - blot med et enkelt klik. Vi tilpasser og sender selvfølgelig din dug rullet op på rør - uden krøller og folder. Og røret er ovenikøbet praktisk for dig, når du skal opbevare dine duge.


Södahl akrylduge

Hos Voksdugen sætter vi ære i en smuk bordopdækning. Dugen er her helt centralt til at bringe liv på bordet og fungere som et smukt og beskyttende element. Alt dette og meget mere, kan lade sig gøre med en smuk akryldug fra Södahl. En Södahl akryldug er af ekseptionel kvalitet. Akryldugen besidder et mere ekslusivt look end en traditionel voksdug. Södahl akryldugen er en coated stofdug med antiskrid. Dette gør at den er meget slidstærk, og dertil vandafvisende. Akryldugen kan både bruges i institutionerne, restruanterne og i hjemmet grundet dens smukke udseende samt slidstærke materiale.