Damask akryldug med anti-plet behandling fra Juna - flot og praktisk

Damask akryldug med anti-plet behandling fra Juna - flot og praktisk

En Juna akryldug er en jacquardvævet damaskdug. Akryldugene er fremstillet i bomuld / polyester, og de ligner derfor rigtige stofduge (hvad de i bund og grund jo også er). Dugen er dog behandlet med to gange akryl og ekstra anti-plet behandling. Det er derfor nemt at tørre dugen af - praktisk næsten ligesom en voksdug. Dugene behøver derfor også sjældent vask. Alle vores akryl duge her på siden er Oeko-Tex certificeret. Læs mere om akrylduge - herunder lidt om brug og pleje.

64 vare(r)

pr. side

64 vare(r)

pr. side

Dygtige og talentfulde designere står bag din Juna dug

Med en af de elegante duge kan du gøre hverdagen til noget særligt. Juna er dansk interiørdesign med stærke skandinaviske rødder. Boligtekstilerne er både klassiske og moderne i linje med tiden - skabt af nogle meget dygtige designere. Se fx de flotte duge, der er skabt af Nanna Ditzel. Juna, der har designet boligtekstiler siden 1972, får produceret tekstilerne hos udvalgte leverandører. Dette sikrer, at produkterne som nævnt er öko-tex godkendte og giver dig et sundt forhold til dine tekstiler. De mere end 40 års erfaring betyder et stort kendskab til, hvad der skaber et godt boligtekstil. Du finder flere oplysninger om designerne på designerdug.dk


Søg inspiration her på siderne og bestil din dug i metermål direkte hos os

Gå ind på siderne og find det tilbud, der passer dig bedst. Bestil derefter din dug online på dine mål. Alle Juna duge kan du bestille i 140 cm bredde - og du bestemmer selv længden. Hvis du har runde borde, er det ikke noget problem. Du kan meget enkelt bestille din damask vævede akryldug som rund dug - blot med et enkelt klik. Vi tilpasser og sender selvfølgelig din dug rullet op på rør - uden krøller og folder. Og røret er ovenikøbet praktisk for dig, når du skal opbevare dine duge.