Julevoksduge - Danmarks største udvalg

Nu er den snart tilbage, vores kære gamle jul. Dermed er det tid at bringe hjemmet i julestemning.

Vi har et meget stort sortiment af julevoksduge og du kan vælge imellem mange motiver og farver. Selv hvis du ikke er fan af de meget traditionelle julevoksduge med mange og spraglede motiver, har vi taget alternative duge hjem. Derfor kan du fejre jul med mere dæmpede farver og motiver på din voksdug. Vi har for den sags skyld også ensfarvede duge til jule- og nytårsfesten. Se for eksempel vores Metallic- serie. Skal du bruge en rund julevoksdug, kan det sagtens lade sig gøre. Du skal blot angive mål indenfor den bredde vores julevoksdug findes i. Så skærer vi en flot rund julevoksdug til dig. Prøv bare at se herunder.

Har du brug for andet end voksdug?

-          Så har vi også gode tilbud på Juleduge i 100% polyester. Se mere
-          Eller dejlige coatede akrylduge vævet i ægte tekstiler. Se mere
-          Vi har også stort udvalg i runde julevoksduge og enda på tilbud. Se mere her

1 til 30 af 108

pr. side

1 til 30 af 108

pr. side

Kvalitet og pris er i orden

Vi har igen i år satset på at kunne tilbyde dig et bredt sortiment af kvalitets julevoksduge. Vi har også købt store partier hjem, så vi kan give dig en god pris på din nye dug. Samtlige julevoksduge er øko-tex 100 godkendte. De er også pftalat frie. Derfor kan du roligt sætte dig til bords med børnene og lave julekonfekt og spise julemaden uden frygt for kemikalier og allergiske reaktioner. Samtidigt er vores julevoksduge robuste, så du kan lade dem ligge på bordet hele julen. Husk blot dette: Brug kun varmt vand med en smule opvaskemiddel og en blød klud, når du tørrer din julevoksdug af. Så holder den rigtig længe.


Levering til tiden

Vi har igennem alle årene arbejdet for hurtig levering. Det gør vi også i år. Derfor kommer du ikke til at vente længe på din nye julevoksdug. Vi har nemlig 1-2 dages leveringstid – også på din nye julevoksdug.

Ps. vi leverer altid julevoksdugen rullet på et paprør, så undgår du folder i dugen.