Stort udvalg i voksduge med flotte påske-motiver

I år har vi taget et kæmpe spring med et stort udvalg af voksduge med påskemotiver i høj kvalitet. Det betyder for dig som kunde, at du har Danmarks største udvalg af påskeduge at vælge imellem. Og det er fra alle de hylder, du kan tænke på.

Voksdug til påsken og sommeren

Mange af vores påskemotiver er bredt anvendelige i hele sæsonen, mens der også er voksduge dedikerede til selve påskefesten. Det kommer altsammen an på, hvilket motiv, du forelsker dig i og hvilket formål, du skal bruge din nye voksdug til. Vores voksduge er også egnede til udendørs brug på havebordet. Kvaliteten er så god, at vi plejer at kunne garantere i hvert fald een sæson i solen, uden at voksdugen bleges.

Voksdug i bedste kvalitet og ØkoTex Standard 100

Vi koncentrerer os til stadighed om at importere duge - også voksduge -, der er produceret under hensyntagen til miljøet og som overholder de godkendelser, der skal til, så du trygt kan sætte dig ved dit bord med mad, børn og alle de kreative aktiviteter vi har gang i på vores borde.
Voksdugen.dk er fokuseret på kundetilfredshed. Det betyder, at vores medarbejdere også er fokuserede på at levere dug i bedste kvalitet. Vi er et stærkt team, der i hverdagen gør alt for at leve op til målsætningen: fuld tilfredshed hos vores kunder.


Hurtig levering - og voksdug uden folder

Når nu påsken nærmer sig, kan du roligt sætte dig ned og bestille en påske-voksdug hos os. Vi skal nok sørge for, at den når frem til tiden. Vi leverer selvfølgelig vores duge rullet op på rør, så du ikke skal døje med krøller og strygejern.
TIL SIDST: husk, at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, der bliver udsendt ca. een gang om måneden. Det er uforpligtende og tjener udelukkende til at gøre dig opmærksom på vores gode tilbud og de sidste nyheder.