Værsgo - Skandinaviens største udvalg i voksdug

En voksdug beskytter dit bord, gør borddækningen mere dekorativ og indbydende og skaber den gode stemning.

Vi er eksperter

Hos Voksdugen.dk er vi eksperter i voksdug. Leveringen er effektiv og hurtig ca. 1-2 hverdage. Vi tilbyder et kæmpe udvalg og et bredt sortiment af forskellige voksduge – tekstilvoksduge, PVC med non-woven bagside, samt de meget populære voksduge i klart plast - netop tilpasset dig og dine ønsker og behov. Hos os finder du både ensfarvet, printet og digitalprintet samt ekstra brede voksduge. Dæk op ude eller inde, til hverdag eller fest. Voksdugen.dk har udvalget til enhver lejlighed og er bare bedst.

Fri for skadelige stoffer

Bemærk! Næsten alle vores voksduge er nøje udvalgt efter STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Vidste du, at når du køber en voksdug som er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, køber du en vare, hvor alle komponenter, dvs. stof, tråd m.m., er testet for skadelige stoffer, og således er dugen ikke skadelig for dit eller din families helbred.

Hvad er voksdug?

Voksdug er en plastikdug (PVC) med en ikke-vævet fleeceagtig bagside. En voksdug kan ligeledes laves af et stykke vævet stof med en plastikoverflade (PVC). Hvilket er en tekstilvoksdug, som er i en kraftigere kvalitet og dyrere. Prisen er nærmest som på en akryldug.

Kig dig omkring i vores K Æ M P E udvalg, hvor du kan vælge mellem forskellige bredder 140cm, 160cm og 180 cm. Vi sælger også runde og X-tra kraftige voksduge. Vi tilbyder også runde duge med elastikkant i mange dessiner og størrelser - også på specialmål fra eget værksted.

Hjælp

For at hjælpe dig bedst muligt, har vi har lavet en let og overskuelig vejledning til dig.

Se vejledning Her.

Fordele

Hvorfor skal du vælge en af vores voksduge?

•    Du skaber en god stemning
•    Får en mere hyggelig og dekorativ opdækning
•    Ftalatfri og certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® – du får en dug uden kemi og skadelige stoffer
•    Den er prisbillig
•    Utrolig let at vedligeholde og let at tørre af
•    Fås lige præcist i den størrelse, der passer til dit bord
•    Overfladen er robust og passer godt til børnefamilier
•    Der er mange forskellige motiver, farver, ensfarvede og skønne designs – også en til dit hjem
•    Leveres 1-2 hverdage efter din bestilling
•    Køb for 699 kr. og SPAR fragten

Brug og pleje

En voksdug er robust og let at vedligeholde. Selvfølgelig gør vi opmærksom på, at den ikke kan klare alt. De fleste fødevarer og drikkevarer kan nemt tørres af. Derimod kniber det lidt med kuglepen, læbestift, neglelak, skocreme og lignende, som nærmest er umuligt at vaske af. Nogle slags tomat, ketchup og karrysaucer mv. kan også efterlade pletter. Vi opfordrer derfor til, straks at tørre op med en fugtig klud.

Voksdugens overfladen tåler ikke varm madolie. Ligeledes må du ikke stille fade og tallerkener direkte fra ovnen på dugen.

Anbefalinger fra Voksdugen.dk:

En voksdug tåler ikke:

-    Vask i vaskemaskine
-    Tørretumbler
-    Strygning
-    Kemisk rens

Den er særdeles vandafvisende og må gerne rengøres med en fugtig klud, varmt vand med lidt mild opvaskesæbe i. Rul gerne din voksdug på det medfølgende rør eller et kosteskaft, når dugen ikke bliver brugt. Så holder den længere!

Køb din voksdug på metermål i præcis den størrelse, der passer til dit bord!

Hos Voksdugen.dk yder vi den bedst tænkelige service. Din kvalitetsvoksdug klippes netop i den længde du ønsker, dog minimum 1,0 meter. Du kan også vælge at få klippet dugen rund eller oval. Husk at tilføje nedhæng i begge ender, når du beregner længden på voksdugen. Vi anbefaler 20 cm. i hver ende. Har du f.eks. et bord med en længde på 2 meter, bestiller du 2,4 meter.

Fra vi modtager din ordrer, gør vi en stor indsats for at klippe, pakke og afsende din ordrer på bedste vis. Alle duge rulles på paprør inden afsendelse, så de ikke bliver krøllet og får folder undervejs. Brug for hjælp, så læs endelig mere her.