Klar plast - et populært hit på metermål

Klar plast - et populært hit på metermål

Gennemsigtig klar voksdug. Klare plastduge i mange tykkelser

Klar plast voksdug hører til en af vores mest solgte og populæreste kategorier. Vi er nærmest eksperter i klar plast voksdug, og det er vi stolte af. De klare plast voksduge gør sig rigtig godt på dit bord. Voksdugen.dk tilbyder mange dessiner, tykkelser og kvaliteter inden for gennemsigtig voksdug. Den transparente voksdug er lavet i en god kvalitet. Brug voksdugen privat, på restaurationer, caféer, institutioner og andre lignende steder. Topkvalitet og slidstærke.
Certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® og LFGB, som betyder at dugene er godkendt til kontakt med fødevare.

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

Hvorfor vælge klar plast?

Kig rundt på siderne. Der er både skønne tilbud og flere fantastiske mønstre og farvestrålende, gennemsigtige voksduge at vælge i mellem. Er du træt af farvestrålende voksduge, så ta’ et kig på de klare, gennemsigtige voksduge – køb NU

Hvorfor vælge klar plast voksdug?

•    De er smidige i materialet
•    De er praktiske – især til børnefamilier
•    De er nemme at tørre af – blot med en fugtig klud
•    De er klare og en anelse matteret
•    De krøller ikke
•    De beskytter uden at dække bordet helt til
•    De kommer i en udsøgt kvalitet
•    De er utrolig slidstærke
•    De kan bruges både inden- og udenfor

Voksdugen.dk’s gennemsigtige voksdug kommer i en ekstra blød kvalitet. Netop en blødere plast, som gør, at dugen er mere smidig end mange af de andre klare voksdug, du finder på markedet. Et blødere materiale gør også, at voksdugen ikke ligger så stift på dit spisebord, men derimod falder blødt ned langs bordkanten.


Ønskes god stemning på metermål? Værsgo …

God stemning på metermål er utrolig let at skaffe.
1.    Lav en kop kaffe og nyd den
2.    Vælg den voksdug du ønsker
3.    Mål dit bord
4.    Bestil dugen
5.    Gør dig klar … 1-2 hverdage efter kommer din dug til nærmeste pakkeshop.

Er du i tvivl om størrelsen på dugen? Vi har gjort det let for dig. Se vores udførlige vejledning her. Vi hjælper dig rigtig gerne godt på vej, så du let og nemt finder den rigtige størrelse dug til dit bord.


Brug dugen på forskellige måder - Også til fest og farver …

Du kan bruge din gennemsigtige voksdug på flere forskellige måder. Dæk bordet med en stofdug nederst og læg en klar plastdug over. Herved beskytter du både dugen og bordet. Vi har mange flotte stofduge, som du sagtens kan benytte sammen med de gennemsigtige duge – kig gerne med her.

Alle vores gennemsigtige voksduge er selvfølgelig, som resten af vores voksduge, Ftalatfri.

Er du typen, der forbinder klare voksduge med noget, der er simpelt og lidt for enkelt. Mange af de gennemsigtige voksduge med tryk hos Voksdugen.dk er festlige og farverige. Der er gennemsigtige voksduge til både festlige lejligheder og måske en kommende Nytårsaften. Eller måske en af voksdugene med sølv og guld vil gøre sig godt til dit sølv – eller guldbryllup. Der er så mange muligheder. Vær blot kreativ.

Du bestiller din gennemsigtige voksdug i metermål direkte online hos os

Voksdugen.dk tilbyder et stort udvalg af klar plast til mange formål. Det er nemt at bestille hos os - du får din dug på metermål – netop afpasset dit bord og dine ønsker. Bemærk dog, at den kraftigste gennemsigtig voksdug i den første tid efter udrulning kan krympe på længden. Vi leverer derfor altid nogle typer to-tre centimeter længere end bestilt. Se beskrivelse under de enkelte produkter. Vi anbefaler, at dugen tilpasses endeligt, når den ikke krymper mere. Vi tilbyder en super levering. Vi sender som oftest din dug en-to hverdage efter din bestilling - og du modtager dugen rullet stramt op på det rør uden folder. Brug også røret, når du skal opbevare din dug. Se vores tilbud på disse sider.