Gennemsigtige voksduge i mange tykkelser og bredder

Beskyt din dug eller dit bord med en gennemsigtig voksdug. Man kan bruge klar plast eller gennemsigtig voksdug som en almindelig dug - eller som beskyttelse oven på eller under en anden dug som fx en almindelig stofdug. Med en gennemsigtig voksdug kan du beskytte dit bord uden at tildække det. Det kan fx betyde, at et nyt bord bliver ved med at se nyt ud i rigtig mange år. Voksdugen.dk tilbyder mange dessiner, tykkelser og kvaliteter inden for gennemsigtig voksdug.

Praktisk med en dug af klar plast - med eller uden tryk - er let at rengøre

Klar plast, klar voksdug, gennemsigtig voksdug (kært barn har mange navne) i tykkelsen 1,0 mm kalder vi også i det daglige en caféfolie (så fik vi jo lige et navn mere med :-)). Det er en gennemsigtig voksdug, som beskytter bordet optimalt. Den transparente voksdug er lavet i en god kvalitet, og kan derfor både bruges privat, men også på restaurationer, caféer, institutioner og lignende. Den klare plast er ftalatfri og produceret i henhold til REACH, EU´s kemikalielovgivning og Økotex Standard 100.


Du bestiller din gennemsigtige voksdug i metermål direkte online hos os

Voksdugen.dk tilbyder et stort udvalg af klar plast til mange formål. Det er nemt at bestille hos os - du får din dug på dine mål. Bemærk dog, at den kraftigste gennemsigtig voksdug i den første tid efter udrulning kan krympe på længden. Vi leverer derfor altid nogle typer to-tre centimeter længere end bestilt - se beskrivelse under de enkelte produkter. Vi anbefaler at dugen tilpasses endeligt, når den ikke krymper mere. Vi sender normalt din dug en-to dage efter bestilling - og du modtager dugen rullet stramt op på det rør uden folder. Brug også røret, når du skal opbevare din dug. Se vores tilbud på disse sider.