Klar plast - et populært hit på metermål - gennemsigtige voksduge med og uden tryk

Gennemsigtig voksdug hører til en af vores mest solgte og populæreste kategorier. Vi er nærmest eksperter i klar plast voksdug, og det er vi stolte af. De klare plast voksduge gør sig rigtig godt på dit bord. Voksdugen.dk tilbyder mange dessiner, tykkelser og kvaliteter inden for gennemsigtig voksdug. Den transparente voksdug er lavet i en god kvalitet. Brug voksdugen privat, på restaurationer, caféer, institutioner og andre lignende steder. Kvalitet og slidstærke.

OBS. Alle gennemsigtige voksduge kan også bestilles som runde eller ovale.

Hvorfor vælge en gennemsigtig voksdug?

Kig rundt på siderne. Der er både skønne tilbud og flere fantastiske mønstre og farvestrålende, gennemsigtige voksduge at vælge i mellem. Er du træt af farvestrålende voksduge, så ta’ et kig på de klare, gennemsigtige voksduge.

 

Hvorfor vælge klar plast voksdug?

 

De er smidige i materialet
De er praktiske – især til børnefamilier
De er nemme at tørre af – blot med en fugtig klud
De er klare og en anelse matteret
De krøller ikke 
De beskytter uden at dække bordet helt til
De kommer i en udsøgt kvalitet 
De er utrolig slidstærke
De kan bruges både inden- og udenfor
 
Voksdugen.dk’s gennemsigtige voksdug kommer i en ekstra blød kvalitet. Netop en blødere plast, som gør, at dugen er mere smidig end mange af de andre klare voksdug, du finder på markedet. Et blødere materiale gør også, at voksdugen ikke ligger så stift på dit spisebord, men derimod falder blødt ned langs bordkanten.
 

Brug dugen på forskellige måder - Også til fest og farver …

Du kan bruge din gennemsigtige voksdug på flere forskellige måder. Dæk bordet med en stofdug nederst og læg en klar plastdug over. Herved beskytter du både dugen og bordet. Vi har mange flotte stofduge, som du sagtens kan benytte sammen med de gennemsigtige duge – kig gerne med her. 

Alle vores gennemsigtige voksduge er selvfølgelig, som resten af vores voksduge, Ftalatfri.

Er du typen, der forbinder klare voksduge med noget, der er simpelt og lidt for enkelt. Mange af de gennemsigtige voksduge med tryk hos Voksdugen.dk er festlige og farverige. Der er gennemsigtige voksduge til både festlige lejligheder og måske en kommende Nytårsaften. Eller måske en af voksdugene med sølv og guld vil gøre sig godt til dit sølv – eller guldbryllup. Der er så mange muligheder. Vær blot kreativ.

Du bestiller din gennemsigtige voksdug i metermål direkte online hos os

Voksdugen.dk tilbyder et stort udvalg af klar plast til mange formål. Det er nemt at bestille hos os - du får din dug på metermål – netop afpasset dit bord og dine ønsker. Bemærk dog, at den kraftigste gennemsigtig voksdug i den første tid efter udrulning kan krympe på længden. Vi leverer derfor altid nogle typer to-tre centimeter længere end bestilt. Se beskrivelse under de enkelte produkter. Vi anbefaler, at dugen tilpasses endeligt, når den ikke krymper mere. Vi tilbyder en super levering. Vi sender som oftest din dug en-to hverdage efter din bestilling - og du modtager dugen rullet stramt op på det rør uden folder. Brug også røret, når du skal opbevare din dug. Se vores tilbud på disse sider.