Stort udvalg af stofduge - runde og firkantet

Vores stofduge skal holde til at blive brugt hver dag!

Voksdugen ønsker at tilbyde et attraktivt og inspirerende udvalg af stofduge, der netop inspirerer dig som forbruger til at forny dit hjem. Løbende er vi på forkant med tiden og tendenserne inden for mode og boligindretning, således at du kan dække et smukt bord til, når du skal nyde livet. Vores ekspertise og mangeårige erfaring gør, at vi har mange tilfredse og glade kunder.

Er du firkantet eller rund?

Vi er i eksperter i stofduge. Vores store og brede udvalg – det er vi stolte af.  Hvad passer til dit bord? Vi har et indbydende udvalg af færdigsyede runde, aflange og firkantede stofduge på mål. Stofduge med trykte designs eller elegante jacquardvævet damaskduge, som tager din borddækning til et nyt, smukt niveau.

Farvepaletten breder sig lige fra klassiske, eksotiske, farvestrålende farver, rødternet, til smukke, ensfarvede modefarver og naturligvis en rød til julens stemningsskabende opdækning.
Alle dugene har en flot finish enten i form af et påsyet kantebånd eller ombukning. Vores stofduge skal holde til at blive brugt hver dag!


Til hvilke formål skal dugen bruges?

Det er vigtigt at tage stilling til, hvor den nye dug skal anvendes. Er det til din store fejring, konfirmation, sølvbryllupsfesten, julens højtider eller er dugen til hverdagsbrug ved køkkenbordet eller måske til frokosten i kantinen i dit firma? Et bord dækket med en stofdug ser bare flottere og mere indbydende ud. Om det så er runde borde. Aflange borde eller firkantede borde – vi har lige præcis den stofdug, der passer til dig (og dit bord).


Typer af stofduge:

Vi har et bredt og spændende udvalg af runde duge både i 160 cm, 180 cm og op til 280 cm. De runde duge kommer i rigtig mange smukke mønstre og farver. I en særdeles god kvalitet. Vi er sikre på, der er en eller flere, som passer til dit hjem, din restaurant eller din fest. Vores mest solgte runde dug er den klassiske rød og hvid ternede dug, der foruden i rund også fås i flere rektangulære mål. De ensfarvede polyesterduge og bomuldsduge, heriblandt de klassiske hvide, er altid et hit til en fest. Hvid er stilfuldt, enkelt og kan pyntes op med farverige blomster og lys.

Eller vil du med til Provence? Her kommer ”Les Indes” de smukke Provenceduge ind i billedet. De er farverige. Fyldt med mønster. Og i mål, så der også er en kvalitetsdug til dit bord. Skønne stofduge, der leder tankerne hen på en herlig sommerdag i det sydfranske med et køligt glas rosévin og solen der smiler ned til dig. Find din runde Provencedug her.


Hvorfor købe en stofdug?

Stofduge, som bare holder år efter år, kan vi få nok af dem? Nej vel. Når vi dækker op – om det er til hverdag eller fest, kan vi godt lide at tilføje hygge og oplivende stemning. Vi har stilrene, ensfarvet og klassiske stofduge som passer perfekt til fejringer eller til, at hverdagen skal have lidt ekstra glamour.

Stofdug eller ej?

•    Stofduge er prisbillige
•    Stofduge er i mange glade farver og dessin
•    Stofduge har en flot finish enten i form af kantebånd eller en oplægning
•    Stofduge kommer i mange forskellige størrelser
•    Stofduge er slidstærke og lette at holde
•    Stofduge kan vaskes og lufttørres
•    Voksdugen.dk har et kæmpe udvalg


Hos Voksdugen.dk har vi dugen(e), du lige står og mangler

Vi har et rigt udvalg af færdigsyede firkantede, runde og aflange stofduge. Vi arbejder konstant på at bestille nyt og spændende hjem. Således, at vi tilgodeser alle vores kunders ønsker. Og selvfølgelig har vi duge, der henvender sig til alle. Dig, der lige er flyttet hjemmefra, din næste store fest, eller kolonihavehuset, der skal have opfrisket stemningen. Håber du vil kigge lidt rundt og blive inspireret.