PVC fri voksdug - godkendt til kontakt med fødevarer

PVC fri voksdug - godkendt til kontakt med fødevarer

PVC-fri voksdug fremstillet efter høje tyske kvalitetskrav

Vi er stolte over at præsentere en PVC-fri voksdug. Der er tale om voksdug i den bedre ende af skalaen. Dugene er fremstillet uden PVC og ftalater - og er samtidig stærke og smidige. Dugen kan modstå UV lys i en grad, som ingen andre duge på markedet. Og så er disse voksduge LFGB certificeret, altså godkendt til kontakt med fødevarer - og certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Så du behøver ikke bekymre dig om miljøfremmede stoffer, som eventuelt kan skade din familie eller miljøet.

1 til 30 af 35

pr. side

1 til 30 af 35

pr. side

Flotte duge med mange forskellige motiver

Inden for vores udvalg i Trend serien finder du mange forskellige flotte mønstre og motiver. Der er simpelthen duge for enhver smag. Og så de er allesammen fremstillet i den samme høje tyske kvalitet.


Bredt udvalg i ensfarvede duge

Vi kan også tilbyde tre serier med ensfarvede voksduge. Der er tale om den kendte Diamond damaskprægede voksdug med flotte blomstermotiver, som vi har kunnet levere i mange år - samt den ligeledes kendte Trend-Lack i flotte farver. Nu finder du yderligere en ensfarvet serie, som vi kalder Diamond Hør-Struktur. Denne dug er præget med en struktur, der minder om vævet hørdug. Den fås også i flere flotte farver.