PVC fri voksdug - godkendt til kontakt med fødevarer

PVC fri voksdug - godkendt til kontakt med fødevarer

PVC-fri voksdug fremstillet efter høje tyske kvalitetskrav

Vi er stolte over at præsentere en PVC-fri voksdug. Der er tale om voksdug i den bedre ende af skalaen. Dugene er fremstillet uden PVC og ftalater - og er samtidig stærke og smidige. Dugen kan modstå UV lys i en grad, som ingen andre duge på markedet. Og så er disse voksduge LFGB certificeret, altså godkendt til kontakt med fødevarer - og selvfølgelig øko-tex certificerede. Så du behøver ikke bekymre dig om miljøfremmede stoffer, som eventuelt kan skade din familie eller miljøet.

32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side

Flotte duge med mange forskellige motiver

Inden for vores udvalg i Trend serien finder du mange forskellige flotte mønstre og motiver. Der er simpelthen duge for enhver smag. Og så de er allesammen fremstillet i den samme høje tyske kvalitet.


Bredt udvalg i ensfarvede duge

Vi kan også tilbyde tre serier med ensfarvede voksduge. Der er tale om den kendte Diamond damaskprægede voksdug med flotte blomstermotiver, som vi har kunnet levere i mange år - samt den ligeledes kendte Trend-Lack i flotte farver. Nu finder du yderligere en ensfarvet serie, som vi kalder Diamond Hør-Struktur. Denne dug er præget med en struktur, der minder om vævet hørdug. Den fås også i flere flotte farver.