Stort udvalg af Poul Pava duge med fantastiske motiver

Voksdugen har et stort udvalg af duge med Poul Pavas fantastiske univers af farver og motiver.
Flere af dugene er i bomuld med en speciel plastik-coating på overfladen, som gør dugen smudsafvisende og væskeafvisende. Der er altså tale om stofduge, der i praksis fungerer på samme måde som voksduge. Du kan også finde en gennemsigtig Poul Pava dug her på siden. Læs mere om akrylduge - herunder lidt om brug og pleje.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

En dug fra Poul Pava er en designerdug

Poul Pava er en dansk kunstner, som har beskæftiget sig med maleri i 20 år. Han er kunstmaler, men også poet, klummeskribent, jazzmusiker og meget mere. Poul Pava har specialiseret sig i en naiv og spontan stil med sine barnlige billeder og tegninger. Du finder flere oplysninger om designeren på designerdug.dk.


Søg inspiration her på siderne og bestil din dug i metermål direkte hos os

Gå ind på siderne og find det tilbud, der passer dig bedst. Bestil derefter din dug online på dine mål. Alle Poul Pava duge kan du bestille i 140 cm bredde. Nogle af dugene har fast længde – andre bestemmer du selv længden på. Hvis du har runde borde, er det ikke noget problem. Du kan meget enkelt bestille din dug som rund dug - blot med et enkelt klik. Vi tilpasser og sender selvfølgelig din dug rullet op på rør - uden krøller og folder. Og røret er ovenikøbet praktisk for dig, når du skal opbevare dine duge.