Stort udvalg af Lola voksduge

LOLA voksdug er overalt – og det er ikke uden grund

Et bord dækket med en LOLA voksdug er Hip & Trendy med flotte mønstre og i mange flotte farver.
Giv farver til din verden med en LOLA voksdug, både indendørs og udendørs. Vælg din egen stil og del din personlighed med din familie og venner. Vær original. Prøv dristige kombinationer - det er din verden, form den som du vil.

LOLA forår/sommer

Så er de her! Endelig tog vi os sammen og fik taget det nye sortiment af den populære Lola serie i voksdug hjem. Og det er nogle dejlige dessiner, leverandøren har puttet i kataloget denne gang. Der vil sikkert være mange af jer, der igennem tiden har købt af deres utroligt populære voksdug serie med blomster. Det er de voksduge, der hedder Big Flower eller Small big Flower. De er nu tilbage i nye farver - dejligt  -  Men det stopper ikke her. Der er kommet flere flotte og funktionelle designs til. Så vi vil opfordre dig til at bruge et ekstra øjeblik på at scrolle dette afsnit med Lola voksdugene igennem.


1 til 30 af 43

pr. side

1 til 30 af 43

pr. side

Styrke og moderigtige farver

God gedigen kvalitet og det at være oppe på beatet med hensyn til moden er og bliver et par af kendetegnene ved Lola voksdug serien. Den store spredning i voksdug dessinerne har sørget for, at rigtig mange af vores kunder har fundet lige det der ekstra og anderledes, som de har søgt efter. Og når voksdugen tilmed er stærk og robust, hvad mangler der så? Nå jo, hvis du kigger godt efter, så har vi, udover det at prisen på voksdugene i forvejen er skarp, lige presset den ned på udvalgte modeller.

Og hvad så lige med miljøet?

Lola voksdug er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® og er 100% fri for pftalater. Det vil sige, at du og dine børn kan spise og drikke og hygge jer med voksdugen på bordet uden at være nervøse for helbredet. Og så er der ved fremstillingen også taget hensyn til miljøet.

LOLA voksduge på mål - eller som runde duge

Du kan bestille Lola voksdugene i lige præcis den længde du ønsker eller som runde duge. Inden vi sender din voksdug til dig, ruller vi den på rør, så du ikke modtager en dug med grimme foldemærker. Når du gemmer røret og ruller dugen op på det, holder dugen sig pæn længe. Voksdug er let at holde - aftør blot med en fugtig klud, så slipper du let af med trælse pletter.

Voksdugen.dk - så bliver det ikke nemmere  :O)