Bløde og lækre duge og bordløbere i kunstlæder

Bløde og lækre duge og bordløbere i kunstlæder

voksdugen.dk kan nu tilbyde dig et nyt produkt, der imiterer læder. Der er tale om en lidt tykkere dug med læder-struktur i et dejligt blødt materiale. Kunstlæder dugene har samme slidstyrke som voksduge, og de åbner op for nye anvendelsesmuligheder. Vi leverer dem i metermål som almindelig dug, men den vil også egne sig godt til “dinner for 2”- eller det vi kalder for bordløbere. Læs mere om voksduge - herunder lidt om brug og pleje.

7 vare(r)

pr. side

 • Kunstlæder Ekokuir Brillant bordløber - Dinner 4 two - 50 x 140 cm

  109,00 kr.
 • Kunstlæder Moon bordløber - Dinner 4 two - 50 x 140 cm

  89,00 kr.
 • Kunstlæder Noblessa bordløber - Ekstra kraftig Dinner 4 two - 50 x 140 cm

  109,00 kr.
 • Kunstlæder - Ekokuir Brillant - Imiteret læder, 0,8 mm/140 cm

  189,00 kr.
 • Kunstlæder uden renskåret kant - Ekokuir Brillant - Imiteret læder, 0,8 mm/140 cm

  139,00 kr.
 • Kunstlæder Noblessa - Ekstra kraftig, 1,1 mm/140 cm

  189,00 kr.
 • Kunstlæder MOON - Tykkelse 0,9 mm - Bredde 140 cm

  139,00 kr.

7 vare(r)

pr. side

Dug i kunstlæder – og mange andre anvendelsesmuligheder

Du finder her på siden dug i imiteret læder i flere flotte farver. Overfladen består af 100% PU, og bagsiden er polyester / bomuld. Og så er disse duge naturligvis også certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ftalatfri og nemme at vedligeholde. Men det stopper ikke her. Kunstlæder kan du anvende til mange forskellige formål alt efter styrke: Det kan bruges til fremstilling af møbler, stolebetræk, tasker, bælter, sko eller……. Generelt gælder, at kunstlæder er let at holde, og at det er slidstærkt og robust. Det har et ensartet udseende og er lettere at have med at gøre end ægte læder. Du kan relativt nemt rense kunstlæder med varmt vand og en let sæbeopløsning. Prøv først på et mindre synligt sted, inden du går i gang.

 

Imiteret læder på metermål

Kun fantasien sætter grænser for brugen af imiteret læder. Heldigvis har du hos Voksdugen mulighed for at bestille kunstlæder på metermål. Så tilpasser vi kunstlæderet i præcis den længde som du ønsker. Med materiale bestående af polyester og bomuld, kan du altid være sikker på at du modtager kunstlæder i høj kvalitet. Derudover er kunstlæderet markant lettere at have med at gøre end rigtig læder, samtidig med at kunstlæderet immitere udseenedet på læder. Derfor er kunstlæderet et både godt og prisbilligt alternativ.

 

Søg inspiration her på siderne og bestil kunstlæder i metermål direkte hos os

Gå ind på siderne og find det tilbud, der passer dig bedst. Bestil derefter din dug online på dine mål. Vi kan levere i metermål, du kan købe hele ruller. Hvis du har runde borde, er det ikke noget problem. Du kan meget enkelt bestille din dug som rund dug - blot med et enkelt klik på den enkelte side. Vi tilpasser og sender selvfølgelig din dug rullet op på rør - uden krøller og folder. Og røret er ovenikøbet praktisk for dig, når du skal opbevare dine duge.