Farverigt og bredt udvalg af retro voksduge

Voksdugen.dk tilbyder et spændende udvalg af trendy voksduge med retromotiver. De seneste år har retrobølgen ramt os. Derfor har vi udvalgt voksduge med de fedeste motiver til jer - lige fra flowerpower motiver fra 70´erne til gamle køkkenreklamer. Vi er sikre på, at du finder inspiration til den helt rigtige voksdug. Retro er her, der og alle vegne. Drømmer du også om et køkken, som er nærmere 1960 end 2022? Så kan du få inspiration til din nye retro-køkkendug her på siden. Gennem de seneste år har vi taget særligt 50'erne, 60'erne og 70'ernes boligindretning til os. Den trend har voksdugen.dk også opsnappet, og faktisk forhandler vi flere voksduge, som tydeligt bærer præg af svundne tider. 

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

Et strejf af 70érne

Retro er in. Og voksdugene er festlige, farverige og var du i 70érne, vækker det også dejlige minder om bilfrie søndage, hjemmestrik, urtehaver og speltgrød. En ting er sikkert for tiden – farver, store mønster og gerne blomster. Værsgo farveglade voksduge til dig.


Nogle farver betegner retro-stilen mere end andre. De brændte, varme farver, såvel som de klare farver er specielle for retrotiden. Dog er de to farvesammensætninger forskellige, og det er netop dét, der gør en retro indretning speciel.


Moden, hvad end det handler om tøj eller indretning, skifter med jævne mellemrum. Ikke desto mindre kan vi som oftest regne med, at ting vender tilbage igen inden alt for længe. Det ses blandt andet nu, hvor retro igen ser ud til at blive moderigtigt, hvad angår både tøj og boligindretning. Det kan der være mange gode grunde til. For det første har moden det med, som tidligere nævnt, at arbejde i cirkler. Derudover er der dog også bare en generel tendens i samfundet til, at vi drømmer os tilbage til simplere tider, hvor for eksempel klima ikke var nær så overskyggende fare.


Vi, danskerne bliver mere og mere modige med farver, og der bliver skruet endnu mere op for dem – både inden for på vægge og interiør – men så sandelig også på voksduge. Der har været en overvægt af støvede farver og pasteller, men vi hos voksdugen.dk ser mere til de klare farver på dugene. Og det er ikke kun fladerne i vores hjem, der bliver dyppet i farver lige nu. Farverne spreder sig også til møbler, lamper og andre fund til hjemmet, som også er en overskuelig måde at tilføje lidt farve til hjemmet. Så vi kan kun anbefale en ny voksdug – et billigt, festligt og farverigt indslag.


Skab en ny historie

Hver voksdug har en inspirerende historie at fortælle. En historie, som kan vækkes til live med den rigtige stemning og måske det rigtige måltid. Find farverige farvekombinationer og få en god snak over kaffen.


Vi er sociale væsener og trives bedst sammen med andre. Tiden, vi deler med familie og venner er berigende for krop, sjæl og sind. Og en lækker, farverig og festlig voksdug gør også underværker.


Behovet for at møde andre har sjældent været større end lige nu. For gode samtaler, latter, lidt sladder eller for at dele et øjeblik i venskabelig stilhed. Bare det at være sammen kan løfte humøret og skabe en fantastisk stemning.


Drøm dig tilbage til fortiden – snak gamle minder, smil og grin. Alt er godt.


Voksduge på mål

Din voksdug klippes på mål lige til dit bord. Før afsendelse, ruller vi din voksdug på et rør, så du ikke modtager en dug, der er krøllet. Når du gemmer røret og ruller dugen op på det, holder dugen sig pæn længe. Voksdug er let at vedligeholde. Aftør blot med en fugtig klud, så slipper du let af med øv pletter. Husk - vi har altid hurtig levering.