Flotte Provence voksduge

Provence voksduge – Se lige det smukke udvalg

Har du været på ferie i Sydfrankrig. Måske i Provence? Et smukt område med fantastiske lavendellunde, indbydende vinmarker og idyllisk stemning. Hos Voksdugen.dk har vi et indbydende udvalg af duge inspireret af Provence. Indfang den sydfranske stemning helt perfekt med disse nydelige voksduge. Ønsker du at få en bid af Sydfrankrig med hjem til bordet i stuen eller på terrassen til de lune sommeraftner, så se dig omkring og bliv inspireret af vores udvalg. Vi har også et flot udvalg i originale Provenceduge i 100% bomuld - se mere her

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

Frankrig – her kommer jeg

Frankrig kan bare noget. Og med en voksdug fra Provence er vi slet ikke i tvivl om, at du kommer til Frankrig. Måske ikke sådan i virkeligheden. Men helt sikkert bliver der fyldt på oplevelsen blot ved at købe en Provence voksdug. Farverige citroner, smukke lavendler, olivenlækkerier og krydderier er blot nogle af temaerne på disse henrivende voksduge. Sol og sommer hele året rundt. Selv tak!

Hurtig levering og rullet på rør

På præcise mål, klipper vi din dug. Så den netop passer dit bord. Før den sendes af sted til dig, rulles den på et paprør, så du ikke modtager en krøllet dug. Gem gerne røret og rul dugen op på det igen. Så har du en dug, der holder sig flot og pæn rigtig længe. Voksdug er let at vedligeholde, aftør blot med en fugtig klud.