Maritime motiver - se alle de spændende voksduge

Hos voksdugen.dk finder du et stort udvalg af voksduge med maritime motiver. Dugene passer perfekt til båden, eller måske en festlig opdækning til lystfiskeren efter en dejlig dag med fiskestangen. Eller bare til dig, der glæder sig over en flot voksdug med motiver fra farvestrålende strande og hav. Der er stribevis af inspiration at hente til din næste flotte voksdug. Vores voksduge er godkendt i henhold til ØkoTex Standard 100 og fri for ftalater. En voksdug giver effektiv beskyttelse mod grimme pletter, ridser og skrammer.

Drøm dig tilbage på stranden

Her på siden er det let at dagdrømme og tænke tilbage på gode sommerminder. Sol og varme. Dugene passer godt til havebordet, sommerhuset eller måske i kolonihaven. Om det er sommer, sol eller regn og blæst. Flotte, farverige og festlige voksduge med maritime motiver og farver.


Voksduge på mål i mange forskellige bredder

Vi klipper din dug til på mål, så den passer præcis i længden. Inden vi sender din voksdug til dig, ruller vi den på rør, så du ikke modtager en dug med grimme foldemærker. Når du gemmer røret og ruller dugen op på det, holder dugen sig pæn længe. Voksdug er let at holde - aftør blot med en fugtig klud, så slipper du let af med trælse pletter. Husk - vi har altid hurtig levering.