Maritime motiver – sol og sommer og vuggende bølger. Lad os friste dig med vores spændende voksduge

Hos voksdugen.dk finder du et spændende udvalg af voksduge med maritime motiver. Dugene passer perfekt til båden, eller måske en festlig opdækning til lystfiskeren efter en dejlig dag med fiskestangen. Eller bare til dig, der glæder sig over en flot voksdug med motiver fra farvestrålende strande og hav. Der er stribevis af inspiration at hente til din næste flotte voksdug. Vores voksduge har en skridsikker bagside, der sikrer, at voksdugen ligger fast på bordet - selv under bølgegang. En voksdug giver effektiv beskyttelse mod grimme pletter, ridser og skrammer.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

Sol og sommer og bølgen blå

Sommer, sol og dagdrømme giver os lyst til at indrette os med maritime detaljer og ting, der får tankerne over på brusende hav og søde sommerminder. Den maritime stil er let og luftig og passer godt til vores nordiske og lyse boligindretning. Skal du have tilsat maritime stil til dit sommerhus, have eller dit hjem? Ta’ et kig på siden, der er mange herligheder. Vi har også listet lidt forskellige muligheder op til dig, så klik endelig på linkene rundt omkring og mærk stemningen og suset fra havet. 


Maritimt – hvad er det?

Maritim? Luftige og lette møbler, sarte blålige nuancer og sjove loppefund med patina kendetegner den maritime stil. Farverne er lyse og klassiske og passer derfor perfekt ind i vores nordiske indretningsstil. Det er let og enkelt at tilsætte lidt fine detaljer og få en bolig, der emmer af sol og sommer. Håber du bliver fristet af at kigge med her på siden.


Let og lige til – vi hjælper dig på vej

8 vigtige ting til den maritime stil


1. Farverne hvid og blå i alle nuancer – og måske lidt rødt og beige


2. Motiver med anker, skibe, fisk, hav, sømænd


3. Striber i massevis


4. Udstoppede havfugle


5. Gammelt og rustikt træ, drivtømmer evt. på en voksdug


6. Kurvemøbler eller møbler med patina og lette i stilen


7. Strandskaller og fine sten, f.eks. som et stilleben


8. Glas i massevis – farvede og med lys i til de lange sommeraftener


Dit valg …

Og der er jo mange andre muligheder end voksduge, når vi taler om maritime valg. Hvad med en akryldug eller måske en ultra let stofdug i polyester. Akrylduge er ofte med en antiskridbagside, og bliver derfor på bordet. Polyesterduge er slidstærke og kan nærmeste skylles i bølgen blå og lufttørres på nul komma fem.


Her er lidt muligheder at kigge på:


 -   Laura Lancelle: exofish, aqua


 -   Duge med fisk: Poussin, Koralrevet, Arciel Beige


 -   Maritime farver og muligheder: Zigsak Blue, Södahl Minimal China Blue, Fondali, drivtømmer drømme


 -   Eller kunne du have brug for et verdenskort til at planlægge din næste sejltur – vi har flere muligheder: Atlas, map mundi           beige, map mundi blå


Der er også mange muligheder blandt vores kæmpe udvalg af stofduge – kig dig omkring eller søg evt. på maritim


Maritimt betyder, at noget har at gøre med havet eller søfarten. Eller hvad er maritimt for dig? Sol, sommer, strand, skaller, skibe?? Er maritimt lig med blå for dig, så kan du også lave en søgning, hvor du søger i hele vores kæmpe udvalg og ser alle de duge, som vi har med den blå farve – ellers klik på dette link her. 


Drøm dig tilbage på stranden

Her på siden er det let at dagdrømme og tænke tilbage på gode sommerminder. Sol og varme. Dugene passer godt til havebordet, sommerhuset eller måske i kolonihaven. Om det er sommer, sol eller regn og blæst. Flotte, farverige og festlige voksduge med maritime motiver og farver.


Voksduge på mål i mange forskellige bredder

Din dug klippes på mål netop så den passer til dit bord. Før afsendelse af din voksdug, ruller vi den på et rør, så din voksdug ikke har grimme folder. Gem røret og rul dugen op på det, så holder voksdugen sig pæn længe. Let vedligeholdelse. Aftør blot voksdugen med en fugtig klud. 


Husk - vi har altid hurtig levering.