Er du på JAGT efter den perfekte voksdug med jagt- og dyremotiver? Ta’ et kig og stil gerne skarpt og lad dit ”bytte” lande i indkøbskurven

Jagt dine dug-drømme og måske du finder den rette lige her i denne naturlige og dyrerige kategori.
I al den tid mennesket har eksisteret har man drevet jagt og fangst på pattedyr, fugle og forskellige andre dyr. Førhen handlede det om overlevelse – at skaffe mad på bordet, nu handler det om naturoplevelsen, samhørigheden med andre jægere og spændingen ved selve jagten.


Udforsk siderne og find skønne voksduge med glade og naturlige motiver. Kom ud i naturen, oplev, sans og smil – en voksdug der spreder glæde og giver en dejlig følelse af netop at være et med naturen.

1 til 30 af 32

pr. side

1 til 30 af 32

pr. side

Er du på jagt efter en voksdug?

Hos voksdugen.dk finder du et stort udvalg af voksdug med jagt- og dyremotiver. Er du glad for naturen? Så har vi helt sikkert en voksdug til dig.

Dugene er perfekte for dig, der vil dække bordet med jagthygge og netop skabe den helt rigtige stemning. Vi har voksdug til bukkejagten, duge med løver og elefanter, sommerfugle og høns. Eller hvad med din helt egen ”Nak og Æd dug” med flotte jagtmotiver. Det kan også være, at du leder efter den helt rigtige voksdug til kolonihavehuset eller sommerhuset? Så kan vi f.eks. foreslå en voksdug med mariehøns, dalmatinere eller safarimotiver. Lige meget, hvad du jagter, er vi sikker på, at du nok skal finde inspiration her.

 

En voksdug – hvorfor skal du lige netop vælge den?

Voksdug er en plastikdug med en fleeceagtig bagside. Alle vores voksduge er helt fri for ftalater og uden skadelige stoffer.


Hvorfor en voksdug til jægeren og naturmennesket?


1. Den er prisbillig
2. Den er utrolig slidstærk
3. Den fås i mange forskellig bredder og til enhver jæger som ikke jæger
4. Utrolig let vedligehold, nem at tørre af
5. Udvalget er fint og der er gode motiver og designs til jagtmiddagen
6. Du føler nærmest, at du er i naturen med mange af de levende og fine voksduge

 

Voksduge med jagt og dyremotiver – vi klipper længden på mål

Vi klipper din dug til på mål, så den passer præcis i længden. Før vi sender din voksdug til dig, ruller vi den på et rør, så du ikke modtager en dug med grimme folder. Når du gemmer røret og ruller dugen op på det, holder dugen sig pæn længe og kan netop tages frem efter behov eller anledning.

 

Kundeservice – vi er klar til at hjælpe dig

Vores kundeservice er altid parate til at yde dig en udsøgt service. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på info@voksdugen.dk.

Er du i tvivl om din bestilling af din kommende dug i metermål, så er vi lige her til at hjælpe – ellers kan du læse mere på lige her.

Vi tilstræber os på hos voksdugen.dk at gøre det så let som muligt for dig at bestille lige præcis den dug, den farve og den længde, du måtte ønske dig.

Vi anbefaler 15 - 25 cm til nedhæng i hver ende. Har du f.eks. et bord, som er 2 meter langt, bestiller du 2,4 m. Og HUSK: i de fleste designs er det også muligt at bestille dugen klippet rund.

Vi ønsker at værne om miljøet og med mindre andet er angivet ruller vi altid hele bestillingen på ét rør. Større bestillinger med mange duge bliver i visse tilfælde rullet på flere rør.


Sidder du stadig med et par ubesvaret spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61 10 10 00.

 

Husk - vi har altid hurtig levering. 1-2 hverdage efter din bestilling.