Stort udvalg af ftalatfrie voksduge til børn

Når man har små børn er en voksdug utrolig praktisk. Den beskytter bordet, og gør det meget lettere at tørre spildt mælk eller madrester op. Hos voksdugen.dk har vi et stort udvalg af ftalatfrie duge. Det er vigtigt, at vi passer godt på vores børn og udsætter dem for så få kemikalier som muligt. Når du har små børn, skal dit bord stå model til meget, og en voksdug beskytter ikke kun dit bord mod grimme pletter - men også mod ridser og skrammer. En voksdug er med andre ord super praktisk, og så holder den dit bord pænt meget længere.

1 til 30 ud af 49

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 30 ud af 49

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Voksduge til børn med mange spændende motiver

Vi kan tilbyde dig voksduge med mange forskellige motiver til børn. En voksdug til børn skal ikke være kedelig. Vi kan tilbyde dig voksduge til særlige lejligheder som fx fødselsdagsdug med flag, eller duge med tal, dinoer, sommerfugle, dyr mv. Du kan gå på opdagelse sammen med dit barn og finde lige præcis den voksdug, I synes er fantastisk.


Voksduge på mål i mange forskellige bredder

Vi klipper din dug til på mål, så den passer præcis i længden. Inden vi sender din voksdug til dig, ruller vi den på rør, så du ikke modtager en dug med grimme foldemærker. Når du gemmer røret og ruller dugen op på det, holder dugen sig pæn længe. Voksdug er let at holde - aftør blot med en fugtig klud, så slipper du let af med trælse pletter. Husk - vi har altid hurtig levering.