Vi skal spise! Hverdagsfavoritter af spændende voksduge til børn – selvfølgelig ftalatfrie

Med en herlig, sjov og festlig voksdug fra voksdugen.dk – kan alle spise med, men selvfølgelig er denne kategori særligt tiltænkt børnene og den hverdagsvenlige og lette voksdug. Vi skal spiiiiise – hele familien sidder samlet om bordet og er klar til dagens måltider. Gør det endnu mere indbydende og inspirerende til dagens måltider med en herlig voksdug.

Der er mange, mange flere skønne børnevenlige duge her på voksdugen.dk. Kig med på siden. Skønne voksduge som vi ved, ville være et hit hos alle – både store og små. 

1 til 30 af 55

pr. side

1 til 30 af 55

pr. side

Den praktiske dug

Når man har små børn er en voksdug utrolig praktisk. Den beskytter bordet, og gør det meget lettere at tørre spildt mælk eller madrester op. Hos voksdugen.dk har vi et stort udvalg af ftalatfrie voksduge. Det er vigtigt, vi passer godt på vores børn og udsætter dem for så få kemikalier som muligt. Med små børn i huset, skal dit bord stå model til meget, og en voksdug beskytter ikke kun dit bord mod grimme pletter - men også mod ridser og skrammer. En voksdug er med andre ord super praktisk, og så holder den dit bord pænt.


Voksduge til børn med mange spændende motiver

Vi kan tilbyde dig (og dine børn) voksduge med mange forskellige, sjove og festlige motiver. En voksdug til børn skal ikke være kedelig. Der er voksduge til særlige lejligheder som f.eks. fødselsdagsdug med flag, eller duge med tal, dinoer, sommerfugle, dyr mv. Du kan gå på opdagelse sammen med dit barn og finde lige præcis den voksdug, I synes er fantastisk.


Hvor STOR skal din dug være?

Her hos voksdugen.dk kan du købe din voksdug i lige nøjagtig den længde, du skal bruge. Bredden kan dog variere på de forskellige voksduge. Tjek mål under de enkelte duge. Vi har jo både i standardmål på 140 cm og bredere duge på 160 cm og 180 cm.

Inden du bestiller dugen, skal du selvfølgelig vide, hvor meget du skal bruge. Mål dit bords bredde og længde. Læg 40 cm til begge mål – svarer til 20 cm’s nedhæng i hver side.


Voksduge eller …

Vi tilbyder et KÆMPE udvalg af duge – ikke kun voksduge –og det er en sandfornøjelse for os at give bolden videre og invitere dig til at tage et kig rundt på vores side af herlige børneduge:

Hvad siger du til en samtaledug? Virkelig genialt – se mere her. Måske en spændende ensfarvet voksdug, en sund og frisk frugt- og grøntsagsdug, eller en voksdug fri for pvc og godkendt til fødevarer – ta’ et kig her, hvad med en tavle, til masser af hygge og leg eller en voksdug fra d-c-home fås nu LFGB godkendte (du spise mad direkte fra voksdugene uden nogen risiko for dit helbred).


Voksduge rullet på rør - en kvalitet i sig selv !

Når du bestiller dug i metermål (firkantet eller rund), sender vi altid din dug rullet på rør. Således undgår du folder i dugen. Du får samtidig et praktisk rør, som du kan bruge til at opbevare dugen på. Vi gør opmærksom på, at vi ruller hele din bestilling på 1 rør. GLS er den bedste distributør til at håndtere de lange pakker. Men der bliver pålagt et gebyr for særlig håndtering. Derfor den lidt højere fragtpris. Blot lige til din information.


Voksdugen.dk leverer duge til alle formål, måltider – store som små. 

Voksdugen.dk er bare bedst, især når dit barn skal være hædersgæst.