Find din ønskedug lige her. Kæmpe udvalg. Mange forskellige motiver

Hos voksdugen.dk finder du duge med rigtig mange forskellige motiver. Det er lige før, vi tør love dig, at der er stor sandsynlighed for at du finder lige netop  din ønskedug blandt vores B R E D E udvalg. Vi har inddelt vores voksduge efter motiv for at gøre det lettere for dig.

Hvorfor skal du vælge en voksdug?

Når vi dækker op – om det er til hverdag eller fest, kan vi godt lide at tilføje hygge og oplivende stemning. Vi lægger en nydelig voksdug på bordet. Der er så mange muligheder både de farverige, dem fyldt med mønster, de ensfarvede og vi kunne blive ved. Og i metermål, så der også er en kvalitetsdug til dit bord. En voksdug er for mange familier en uundværlig del af hverdagen.

 

En voksdug er lige sagen for dig, der:

 -   Har småbørn
 -   Vil skåne dit spisebord for ridser og pletter
 -   Ønsker et slidstærkt underlag, når børnene leger, maler eller tegner ved spisebordet
 -   Gerne vil gøre rengøringen i hverdagen nemmere og hurtigere – blot en fugtig klud
 -   Med en voksdug lige får ethvert bord til at passe ind i resten af indretningen

 

Kæmpe udvalg – bliv fristet

Under kategorien med FORSKELLIGE motiver kan du søge inspiration blandt

 

Børnemotiver

 

Jagtmotiver

 

Maritime motiver

 

Frugt og grøntsager

 

Blomster og blade

 

Retroduge og mange flere kategorier – find din inspiration her.

 

Alle vores voksduge er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Derudover er vores voksduge også helt fri for ftalater og skadelige stoffer.

 

Det er duge i super høj kvalitet med en lang holdbarhed. Voksdugene kommer ikke kun med forskellige motiver, men også i forskellige bredder. Så vi har helt sikkert dugen, der passer til dit humør. Dit behov og dit bord.

 

Godt humør på metermål

Denne kategori rummer, når vi selv skal sige det: godt humør på metermål. Det er en kæmpe og bred kategori og måske du skal købe flere forskellige duge, når du er i gang. En samtale dug til børnebørnene, voksdugen til dagplejen eller vuggestuen, den klassiske voksdug i sort og hvid til kaffebordet eller en lækker blomstrende dug til terrassen. Find din ønskedug hos voksdugen.dk.

 

Hos voksdugen.dk har vi dugen, du søger

Vi har et rigt udvalg af voksduge. Vi arbejder konstant på at bestille nyt og spændende hjem. Således at vi tilgodeser alle vores kunders ønsker. Og selvfølgelig duge, der henvender sig til alle. Dig, der lige er flyttet hjemmefra, din næste store fest, eller kolonihavehuset, der skal have opfrisket stemningen. Kort sagt – kig dig omkring og bliv inspireret.

På vores eget værksted tilskærer vi dugene i præcis den længde, som du ønsker. Og vi garanterer, at du modtager en dug uden flossede kanter. Vi sender altid din voksdug på et rør for at undgå foldemærker. Også har vi en hurtig levering på blot 1-2 hverdage efter bestilling.

Mangler du hjælp - så sidder vi klar ved telefonen. Vi er her netop for at hjælpe dig.
Er du i tvivl om, hvad du skal bestille og hvordan, så sidder vi klar ved telefonen. Ring på 61 10 10 00.

Vores telefoner er åbne: mandag - torsdag: 08.00-16.00 og fredag: 08.00-13.00

 

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste køb af voksdug.