d-c-home - voksdug godkendt til kontakt med fødevare

d-c-home - voksdug godkendt til kontakt med fødevare

Voksduge fra d-c-home fås nu LFGB godkendte. LFGB godkendte voksduge er testet for skadelige stoffer, der går ud over dit og dine børns helbred. Ud over at voksdugene selvfølgelig er fri for ftalater og i øvrigt også er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, så har de altså været igennem krævende tyske tests for at sikre de ikke indeholder skadelige stoffer, der kan træde over i dine fødevarer ved kontakt. Med andre ord kan du spise mad direkte fra voksdugene uden nogen risiko for dit helbred.

1 til 30 af 45

pr. side

1 til 30 af 45

pr. side

Tysk kvalitet - den bedste

d-c-home voksdug er også en voksdug, du gerne vil have liggende på dit bord, fordi den er robust. Materialerne og måden voksdugen er fremstillet på gør, at du kan nyde godt af din dug længe. Det er en “rivstærk” voksdug, der sagtens kan tåle at børnene rykker i den uden at dugen revner. Voksduge fra d-c-home kan gøres ren mange gange før de begynder at blive trætte og slidte.


Masser af forskellige voksduge at vælge imellem

Om du leder efter klassiske mønstre, blomster, grafiske udtryk eller fødevare temaer til din nye voksdug, så kan vi garantere at det findes blandt dessinerne fra d-c-home. Her er voksduge i rigtig mange forskellige varianter og vi er helt sikre på at der også er en til din smag. Herudover er originalitet i højsædet, når vi ser på d-c-home voksdug. De skiller sig klart ud fra gennemsnittet. Der er praktisk taget ingen kopiering, når det gælder mønstre og dessiner på voksdugene. Det betyder at du her kan få en voksdug, der skiller sig ud fra gamle kendte modeller.


Du vælger selv form og størrelse

Ud over muligheden for at købe mange forskellige farver og mønstre, så tilbyder vi at klippe din voksdug rund, så den passer til dit runde bord. Vær opmærksom på, at det maksimale mål på dugen er en diameter på Ø140 cm. Og som noget nyt kan du også vælge at få runde voksduge leveret med elastik - se mere her