Voksdug på tilbud i metermål

Vi skal have plads til nye dessiner

Vi tager til stadighed nye voksduge hjem, så vores kunder har så meget dug at vælge imellem, som muligt. Det betyder, at vi faktisk hele tiden har voksdug på udsalg, da der skal være plads til de nye dug dessiner. Det er en stor fordel for dig som kunde. Der er nemlig hele tiden gode slagtilbud på voksdug til dig. Der bør også være mulighed for at finde en voksdug, der passer til præcis dit hjem. Det vil du opdage, når du scroller ned ad outlet siden her.

1 til 30 af 34

pr. side

1 til 30 af 34

pr. side

Hvad med kvaliteten?

Kvaliteten af de voksduge, der er på udsalg som metervare, er den samme gode kvalitet som alle vores øvrige varer. Næsten alle doksdugene certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® og selvfølgelig ftalatfri. Den eneste forskel er, at de skal væk for at der bliver plads til de nye voksduge. Der kommer næsten konstant nye dessiner indenfor voksdug.


Din garanti som kunde

Du har samme garanti på din vare, når du handler i vores voksdug outlet, som på de øvrige duge. Finder du en fejl på voksdugen, som vi har overset, så har du samme reklamationsret, som på vores andre kategorier. Det er vigtigt for os, at alle kunder bliver tilfredse og glade for deres nye voksdug.
Voksdugen bliver selvfølgelig sendt rullet på et rør, så vi undgår folder i dugen.