Underduge i mange bredder og længder

En underdug bruges - som navnet antyder - under en anden dug. Det kan være under din stofdug, voksdug eller akryldug. En underdug er både vandtæt og skridsikker, så den beskytter dit bord mod fugt og skader. Det bløde materiale virker støjdæmpende og skåner glas og porcelæn. Underdugen er derfor med til at give en eksklusiv fornemmelse – måske ikke mindst sammen med en af vores mange akrylduge. voksdugen.dk tilbyder underdug og dugunderlag med eller uden filtside i mange bredder, tykkelser og kvaliteter.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Perfekt støjdæmpning med en underdug

Voksunderdug bliver ofte anvendt på plejehjem, i skoler og i børneinstitutioner, hvor det primære formål er at dæmpe støjen fra aktiviteterne ved bordet. En underdug bidrager til at forbedre akustikken i lokalerne – til gavn for brugere og personale.


Du bestiller din underdug i metermål direkte online hos os

Find den ønskede kvalitet af underdug og bestil direkte. Det er nemt at bestille hos voksdugen.dk - du får din underdug på dine mål. Underdug finder du i mange bredder 85 cm, 140 cm, 160 cm og 170 cm. Vi sender normalt din dug en-to dage efter bestilling - og du modtager også din underdug rullet stramt op på det rør uden folder. Brug også røret, når du skal opbevare din dug. Se vores gode tilbud på disse sider.