Hold en Tyrolerfest med Oktoberfest duge

Hold en Tyrolerfest med Oktoberfest duge

Put schnitzlerne på panden og sving de store ølkrus!

Nu er det snart tid til Oktoberfest. Intet signalerer tyrolerfest som blå tern, og med vores oktoberfest duge skaber du den rette bayerske stemning. Men dugene er ikke kun til pynt. De smarte voksduge beskytter bordene, når ølglassene bliver lidt for ustabile og øllet ikke længere kun rammer halsen.

11 vare(r)

pr. side

 • Voksdug til Oktoberfest, voksdug med blå hvid tern

  Bestil i metermål eller som rund dug

  Pris: 79,00 kr.

  69,00 kr.

 • Oktoberfest voksdug Bayerische Raute, klassisk blå hvid harlekin tern

  Pris: 89,00 kr.

  79,00 kr.

 • Vichy Azul - Klassisk ternet blå/hvid akryldug

  Pris: 149,00 kr.

  99,00 kr.

 • Blå Damasktern - Damask præget voksdug i blå

  79,00 kr.
 • Brueghel Azul - Klassisk ternet akryldug i blå og hvid, 140 cm

  159,00 kr.
 • Trend Blue Squares - pvc fri voksdug

  89,00 kr.
 • Flair Karo Blue - Ternet akryldug i blå 160 cm bred

  159,00 kr.
 • Voksdug - Cherries and Pansies Blå

  79,00 kr.
 • Patinir, ternet akryldug blå/hvid - 180 cm bred

  Akryldug med lille tern og effektiv antiplet behandling
  209,00 kr.
 • Blå/Hvid Ternet rund voksdug med elastik - Til bord Ø 60 - Ø 130 cm

  189,00 kr.
 • Trend Lack - Ensfarvet helblank voksdug - Blå

  79,00 kr.

11 vare(r)

pr. side

Intet signalerer tyrolerfest som blå tern, og med vores oktoberfest duge skaber du den rette bayerske stemning. Men dugene er ikke kun til pynt. De smarte voksduge beskytter bordene, når ølglassene bliver lidt for ustabile og øllet ikke længere kun rammer halsen.

Oktober er lige om hjørnet, og det er på tide at forberede sig på den største bayerske fest nogensinde med den helt rette pynt til din oktoberfest. Hos Voksdugen.dk har vi Oktoberfestduge, der med det klassiske blå tern bringer en autentisk tyrolerfest atmosfære til din fest.


Vores duge til Oktoberfester er af høj kvalitet og perfekte til en festlig anledning. Er du træt af tarvelige papirduge, der går i stykker så snart der bliver spildt lidt øl på dem? Så skal du kigge nærmere på vores blåternede voksdug, der er 100% vandtætte. Dugen beskytter dit bord imod væskeskader, når øllet skvulper over.

Uanset om du planlægger en stor offentlig begivenhed eller en hyggelig sammenkomst derhjemme, har vi dugen til dig. Alle vores duge købes på metermål og rulles på rør. Du får altså både nem opbevaring og en dug uden krøller og folder. Vores duge er lette at rengøre og genbruge, så du kan bruge dem år efter år.

Bestil vores Oktoberfest-duge i dag og få din fest til at skinne med bayersk glans! Gør din fest autentisk, farverig og fyldt med Tyrolerstemning. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder hurtig levering, så du kan få dine duge i god tid til festen.