Matematik i hverdagen - InfoWop Samtaledug incl. idehæfte

Matematik i hverdagen

Vores dag og hele liv er fyldt med matematik. Vi tænker ikke over det som voksne, men for børn er det ofte helt uforståelige mekanismer vi jonglerer med som det mest naturlige.
Når et barn ønsker sig et dankort i 7-års fødselsdagsgave, fordi man kan få ting og endda penge oven i hatten – så er der tale om ren magi og mystik for barnet, men ren logik for de voksne. Der er lagt op til en god samtale om arbejde, løn, bank og digital pengeoverførsel.

5 vare(r)

pr. side

 • InfoWop Samtaledug - Matematik incl. idehæfte - Ca. 2,5 meter, mønster på midten

  499,00 kr.
 • InfoWop Samtaledug - Matematik incl. idehæfte - Ca. 2,5 meter med 2 x mønster

  499,00 kr.
 • InfoWop Samtaledug - Matematik incl. idehæfte - Ca. 3,75 meter med 3 x mønster

  719,00 kr.
 • InfoWop Samtaledug - Matematik incl. idehæfte - Ca. 5,0 meter med 4 x mønster

  949,00 kr.
 • InfoWop idehæfte til Matematiki Hverdagen samtaledug

  59,00 kr.

5 vare(r)

pr. side

På matematikdugen prydes midten af store tal-drager.

Rundt om dragerne er der illustrationer af mange ting, der kan måles og tælles. Der er f.eks. MobilePay, som alle børn kommer til at kende, og så er der rigtigt mange samværssituationer. De sociale kompetencer vægtes igen lige med de faglige kompetencer, og derfor er der de mange illustrationer, som giver anledning til mange samtaler med børnene. De kan super nemt sætte sig ind i de forskellige børns følelser og tanker, som er illustreret. Når to piger tydeligt står og taler om den tredje, der er holdt udenfor, forstår børnene godt, hvad der er i spil – og så kompliceres det yderligere af at den ene skiftes ud, så det pludselig er den anden, der er udenfor – et socialt spil, som det er sundt for børnene at forholde sig til, hvis de skal lære ikke at sætte sig selv eller andre i samme situationer