Julekalenderdug - voksdug med idehæfte

Den perfekte julekalender til institutionen

Når december starter, starter også de mange forskellige traditioner omkring juletiden. I institutionerne gælder det ofte om at holde tungen lige i munden og ikke fylde for meget på de små mennesker. De kan godt have svært ved at kapere alt for meget. Derfor er denne julekalenderdug, som er fra vores kategori ”samtaleduge” et kæmpe hit! Der lægges netop op til først og fremmest at samtale om nogle af julens mange emner.

Hyggelige ideer til hver eneste dag

Dugen er fyldt med små illustrationer om julens mange traditioner. Der er helt præcis 24 forskellige af slagsen, og de gentages flere gange rundt på dugen. Sammen med dugen følger et hæfte, hvorfra man kan få ideer til aktiviteter. De voksne kan i hæftet læse lidt baggrundsstof om dagens emne, hvorefter de kan fortælle det for børnene på deres niveau. Ud over baggrundsviden er der hver dag oplæg til en aktivitet. Det er typisk små kreative projekter, man kan kaste sig over – men man kan også sagtens nøjes med at samtale om dagens illustration og få børnene til at fortælle fra deres eget liv.
Vi ved godt december måned går hurtigt for os voksne, men for de små poder kan tiden godt være lang. Derfor er denne specielle julevoksdug pragtfuld til den lange ventetid.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Kvaliteten er selvfølgelig i top

Kvaliteten til brug i en institution er i top. Dugen er stærk og super nem at tørre af med en fugtig klud. Voksdugen er fri for skadelige ftalater og overholder EU standart for legetøj til børn.
Voksdugen leveres på rør og herved undgår du at få en krøllet dug. Vi leverer også indenfor to hverdage, så du har din nye, sjove og inspirerende julevoksdug straks efter du har bestilt den.