Privatkunde

Skandinaviens største udvalg af duge

- også salg til private

På Voksdugen.dk finder du et meget stort udvalg af akrylduge, voksduge, underduge, stofduge, klar plast mv. Vælg mellem flere hundrede farver og dessiner, som er med til at skabe glæde.

Vi er Skandinaviens førende specialbutik, når det kommer til duge. Og vi har været her i mange år. Det betyder blandt andet, at du handler med en fagligt dygtig og professionel samarbejdspartner. Vi har mange hundrede duge på lager og har daglig kontakt med Europas førende producenter af bordduge; så de seneste nyheder finder du osse hos os - til konkurrencedygtige priser. Alle priser er angivet incl. moms.

 

Fordele ved at vælge jeres dug fra os:

 

 Skandinaviens største udvalg af flotte duge – voksduge, akrylduge, stofduge. 

 Du kan vælge mellem mange forskellige farver og motiver – lige den størrelse, som du har brug for.

 Vi samarbejder med Europas førende producenter af duge, så du kan få de nyeste dessiner hos os.

  Vi har gjort det let og enkelt at bestille fra vores hjemmeside.

  Sikker betaling med Dankort og Mobilpay.

 Vi leverer dugene rullet på rør, som er praktiske til opbevaring.

 Du handler med erfarne og professionelle medarbejdere, som er parate til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

 Vi tager fat i din ordre med det samme og leverer hurtigt – osse på specialmål.

 

En dug på bordet skaber hygge

En dug på bordet er med til at skabe hygge. Det gælder uanset, om der er tale om den flotte damaskdug på julebordet eller den festlige voksdug på havebordet. Vi kan tilbyde dig duge til forskellige lejligheder – fx fødselsdag, jul, påske, efterår… 

Du finder et meget stort udvalg i shoppen – ikke mindst, når det drejer sig om voksdug og akryldug. En akryldug er en coated stofdug af bomuld eller hør, der bevarer udseende og struktur som en almindelig stofdug. Den coatede overflade gør den yderst modstandsdygtig over for smuds og pletter. En voksdug er en plastikdug med en ikke vævet fleece-agtig bagside. Voksdug er yderst prisbillig, robust og meget nem at tørre af; og udvalget er stort - fås i et utal af farver, mønstre og designs. Og så er vores duge certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® og helt fri for ftalater.

 

 

Mål og facon efter ønske

En dug skal passe til bordet og have lige stort overhæng. Vi skærer dugene på mål med top professionelt udstyr, så du får perfekte kanter. Og således at dugene passer til netop dine borde - uanset om de er runde, ovale, rektangulære eller kvadratiske. Vi bestræber os på at levere dugene fra dag til dag - rullet på paprør uden folder.

 

Har du spørgsmål?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med det korrekte valg af dug. Med mange år i branchen er vi de helt rigtige at ringe til, næste gang du skal have nye duge (eller et godt råd). 

 

Ring på 61 10 10 00   eller   skriv til info@voksdugen.dk