Billige duge
- Her finder du de bedste borddug tilbud

Billige duge i flotte designs

Vi sælger billige duge i alverdens kvaliteter og designs. Voksdugen.dk er Danmarks førende webshop, når det drejer sig om akryldug, voksdug, damaskdug samt tilhørende produkter. Her er en kort beskrivelse af dugene. Men det bedste, du kan gøre, er at gå ind på produktsiderne og lade dig inspirere online. God fornøjelse.

Voksdug - den klassiske borddug

Voksdug er en plastikdug med en ikke vævet fleece-agtig bagside. Alle vores voksduge er godkendt i henhold til ØkoTex-Standard 100, og langt de fleste er helt fri for ftalater. En voksdug kan også bestå af et stykke vævet stof pålagt en plastikoverflade (PVC) - en tekstil-voksdug. Voksdug har nogle gode egenskaber: Den er prisbillig, nem at tørre af og udvalget er stort - fås i et utal af farver, mønstre og designs. Overfladen på en voksdug er robust og nem at vedligeholde. Når du ikke bruger din dug, anbefaler vi, at du ruller den op på et rør eller kosteskaft. Således undgår du folder, og det får din dug til at holde længere. Se mere under Voksdug

Akryldug - billige duge i metermål

En akryldug er et stykke vævet stof, som er belagt med et eller to lag akryl. Den kan bruges til både hverdag og fest – i stuen eller køkkenet. Mange anvender akryldug som bordløbere. Et godt køb til prisen. Stoffet kan være bomuld, hør, polyester eller en blanding af disse. En del af vores duge er også behandlet med teflon. En akryldug er en kvalitetsdug og kan nemt tørres af. De fleste er velegnet til vask i vaskemaskine. Akryldug køber du i meter mål, og du kan bestille i nøjagtig den størrelse, som du ønsker. Vi tilpasser og sender selvfølgelig din dug på rør uden folder. Standardbredden er 140 cm - men voksdugen.dk kan også levere akryldug i ekstra bredde. Se et kæmpe udvalg og farvevalg under Akryldug.

Damaskdug - dug tilbud

Damaskduge er stofduge med Jacquard-vævning. Det er de særlige vævninger, der gør, at mønstret fremkommer smukt og diskret af kontrasten mellem mat og blankt. Vi leverer bordtekstiler af højeste kvalitet. Find vores flotte udvalg under Damask dug.

Underdug og Klar plast

En underdug bruges under en dug. Det kan være voksdug, akryldug og stofduge. Fås med eller uden filtside i mange kvaliteter, tykkelser og bredder. En underdug giver en eksklusiv og behagelig fornemmelse og virker støjdæmpende. Se her for forskellige muligheder.


Klar plast eller gennemsigtig voksdug fås i flere bredder og tykkelser. Bruges til at beskytte under en stofdug eller på fx et træbord, hvor man gerne vil kunne nyde træets udseende. Eller mange andre anvendelsesområder. Se de forskellige typer under Klar Plast.

Billige duge - udsalg

Voksdugen.dk har et kæmpe udvalg. Vi er meget kvalitetsbevidste og tilbyder duge fra udvalgte europæiske leverandører til meget konkurrencedygtige priser. Vil du kigge efter ekstra billige duge - så besøg vores Outlet, hvor du måske finder lige den dug til bord, du mangler.