Flotte og praktiske duge - til enhver tid

Her kan I finde duge, som passer til børnehaven, vuggestuen, skolen, plejehjemmet, dagcentret, julen, fødselsdagen, påske, hygge…….

Vi tilbyder Skandinaviens største udvalg af flotte og praktiske voksduge og akrylduge. Vælg mellem mange hundrede dessiner og farver, som er med til at skabe glæde - og som samtidig betyder, at I hurtigt kan tørre af og rydde op efter aktiviteten, festen og måltidet. En dug er med til at skabe hygge og kan være med til at dæmpe støjniveauet – osse på gul stue. Kontakt os for at få gode råd om jeres valg af duge. Vi giver os gerne god tid til at rådgive jer, så I fremover kan holde fokus på det, som I er bedst til.

EAN Fakturering

dug til institutioner

Voksdug og akryldug - den rigtige løsning til børnehave, skoler og plejehjem

Fordele ved at vælge jeres dug fra os

For børnehaver, vuggestuer og skoler handler det om at være praktisk. En dug på bordet er let at tørre af. Dertil kommer, at en voksdug, klar plast eller akryldug kan sænke støjniveauet - ikke mindst hvis I vælger at kombinere med en underdug. På plejehjemmet er en dug på bordet med til at skabe hygge. Og så er den samtidig nem at tørre af. Og man kan fx skifte motiv til forskellige lejligheder.

  • Voksduge og akrylduge er nemme at tørre af.
  • I kan vælge mellem mange forskellige farver og motiver.
  • En dug på bordet reducerer støjen i lokalet mærkbart.
  • Dugene leveres rullet på rør, som er praktiske til opbevaring.
  • I kan få en faglig og professionel rådgivning, inden I handler.
  • I kan vælge at få vareprøver tilsendt - helt gratis og uforpligtende.
  • I handler med Skandinaviens største specialbutik inden for duge.
  • Vi kan levere på specialmål fra dag-til-dag.

Plejehjem, dagcentre….. En dug på bordet skaber hygge

En dug på bordet er med til at skabe hygge i fællesrum og spisestuer. Og så er den med til at dæmpe støj fra tallerkener og bestik - ikke mindst, hvis man kombinerer med en underdug. I kan vælge duge til forskellige lejligheder – fx fødselsdag, jul, påske, efterår… Eller en dug med et klassisk retro-mønster, som de ældre måske genkender. En akryldug er en coated stofdug af bomuld eller hør, der bevarer udseende og struktur som en almindelig stofdug. Den coatede overflade gør den yderst modstandsdygtig over for smuds og pletter. En voksdug er en plastikdug med en ikke vævet fleece-agtig bagside. Voksdug er yderst prisbillig, robust og meget nem at tørre af; og udvalget er stort - fås i et utal af farver, mønstre og designs.

Bestil vareprøve

Børnehaver, vuggestuer, skoler….. En dug på bordet er praktisk

Vi tilbyder et meget stort udvalg af duge, som er både praktiske og festlige, når man er sammen med børn. Fx en voksdug med flag og farver til fødselsdagen, klar plastdug til at beskytte træbordet, voksdug med bilbaner, en mal-selv dug eller……. Og så kan dugen – fx sammen med en underdug - være med til at sænke lydniveauet i lokalet væsentligt. Det vil vi gerne fortælle jer mere om. Voksdug er en yderst prisbillig løsning, den er robust og meget nem at tørre af. Udvalget er stort - fås i et utal af farver, mønstre og designs. Og så er vores duge certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® og helt fri for ftalater.

Bestil vareprøve

Vælg mellem flere hundrede farver og dessiner

Vi er Skandinaviens førende specialbutik, når det kommer til duge. Og vi har været her i mange år. Det betyder blandt andet, at du handler med en fagligt dygtig og professionel samarbejdspartner, som kender din branche indgående. Det betyder osse, at vi har mange hundrede duge på lager - og har daglig kontakt med Europas førende producenter af bordduge. Mangler du en praktisk akryldug, klar plast til buffetten, voksdug til udeservering, underdug til en jacquardvævet akryldug, en damaskdug mv., så kontakt os for yderligere informationer og uforpligtende rådgivning.

Bestil vareprøve

Mål og facon efter ønske

En dug skal passe til bordet og have lige stort overhæng. Vi skærer dugene på mål med top professionelt udstyr, så du får perfekte kanter. Og således at dugene passer til netop dine borde - uanset om de er runde, ovale, rektangulære eller kvadratiske. Dugene leveres fra dag til dag - rullet på paprør uden folder.

Bestil vareprøve

Er du i tvivl, eller har spørgsmål?

Claus vil rigtig gerne hjælpe dig med dit valg af dug. Med mange år i branchen er han den helt rigtige at ringe til, næste gang du skal have nye duge (eller et godt råd).

+45 61 10 10 00

Modtag gratis prøveklip

Vi sender meget gerne prøveklip, før du bestiller dine duge.
Send en mail til claus@voksdugen.dk

Skriv, hvad du ønsker dig - voksdug eller akryldug, ensfarvet eller
mønstret, farve, mønster m.m. Eller angiv varenummerne som du finder i shoppen.
Så modtager du prøveklip - helt uforbindende.

Ps. Husk at skrive tydelig navn og adresse.

Du er også altid velkommen til at ringe på telefon 20 70 14 14

Med venlig hilsen
Claus M. Sørensen