Handelsbetingelser

Voksdugen.dk er en webshop, hvor du kan bestille dine varer direkte. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for varer bestilt og betalt via webshop på adressen www.voksdugen.dk

Bestilling

Ved bestilling på voksdugen.dk handler du med:

Voksdugen
Silkeborgvej 901
8220 Brabrand

CVR: 39 70 71 60

Priser

De angivne priser er opgivet i DKK og er altid inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for fejl i prissætningen, prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, force majeure og udsolgte varer.

Levering

Normal leveringstid er en til fire arbejdsdage dage ved levering i Danmark. Hvis en vare er udsolgt, vil du blive kontaktet med henblik på refundering eller en anden vare. Med mindre andet er angivet rulles hele bestillingen på ét rør. Større bestillinger med mange duge bliver i visse tilfælde rullet på flere rør.  Vi leverer personer og firmaer bosiddende i Dannark, desværre ikke til Grønland og Færøerne. Ønskes levering til Norge eller Sverige skal man handle via vores norske og svenske webshops. 

Fragt

Din pakke leveres med GLS. Pakken bliver leveret som privatpakke med eller uden omdeling - eller som erhvervspakke. Når varerne er klargjort til forsendelse, sender vi en leveringsbekræftelse pr. e-mail til den adresse, der er opgivet. For at spore din forsendelse, kan du bruge Track & Trace.

Følg din pakke med Track & Trace

Betaling

Betaling i webshoppen kan ske med betalingskort / kreditkort (Dankort, eDankort, Marstercard eller Visa Dankort.) og MobilePay. Offentlige institutioner kan betale via EAN-nummer.

Bankinformation:

Konto nr. 4387 - 130 785 99 (Danske Bank)

Betalingen trækkes først på kundens konto, når den / de bestilte vare(r) bliver afsendt fra voksdugen.dk.

Returnering

Ved fortrydelse af købet ydes der 14 dages returret. Returretten er gældende fra den dag, varen første gang er leveret eller forsøgt leveret. 

Bemærk at returretten bortfalder ved varer, som er klippet på mål efter kundens ønske. Der er ikke nogen fortrydelsesret for varer der er tilpasset efter en kundes anvisninger. Når vi først er begyndt at skære en dug, der er bestilt på mål, bortfalder returretten.
- Ring til os med det samme, hvis du vil fortryde en bestilling af en dug efter dine mål. Hvis vi kan nå at standse en ordre før den er skåret gælder normal fortrydelseret.

Ved returnering anbefales det at vedlægge kopi af ordrebekræftelse samt eventuel kopi af korrespondance. Ved returnering skal varen pakkes forsvarligt ind, så varen ikke bliver beskadiget under transport. Ved returnering tilbagebetales købsbeløbet, dog ikke fragten. Returfragt omkostninger til Voksdugen.dk afholdes af kunden.

Returadresse: Silkeborgvej 901, 8220 Brabrand

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget.

Reklamationsret

Reklamationsretten følger almindelig dansk lovgivning (Købeloven), der foreskriver 24 måneders reklamationsret. Det forudsættes, at eventuelle mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Reklamationer skal ske indenfor rimelig tid efter konstatering af manglen. Reklamationsretten løber fra varens overgivelse til køber.

Kontakt os med ordrenummer, samt foto af mangel, så åbner vi en reklamationssag og behandler denne.

Gengivelse af farver

Vi er meget opmærksomme på at få gengivet farverne på de enkelte duge så korrekt, som overhovedet muligt. Men vi er også godt er klar over, at farverne kan variere meget fra skærm til skærm, alt afhængig af skærmopløsning, lysstyrke med mere.
Hvis det er vigtigt for dig, at en dug har den helt rigtige nuance, vil vi anbefale, at du bestiller en prøveklip af dugen først. Disse prøveklip kan bestilles her.

Vi gør opmærksom på, at duge skåret på ønsket mål ikke kan returneres. Dette gælder også, hvis farven ikke lige er som ønsket.

Forbehold for ændringer

Der tages forbehold for ændrede valutakurser, leverandørpriser samt øvrige forhold, som måtte indvirke på vores salgspriser. Endvidere tages forbehold for ændringer i de anførte tekniske specifikationer. Ved væsentlige ændringer, som for eksempel på pris eller model, vil vi kontakte dig, inden ordren effektueres for at sikre, at du stadig ønsker at gennemføre handelen.