Handelsbetingelser

Voksdugen.dk er en webshop, hvor du kan bestille dine varer direkte. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for varer bestilt og betalt via webshop på adressen www.voksdugen.dk

Bestilling

Ved bestilling på voksdugen.dk handler du med:

Voksdugen
Stenskovvej 5
8464 Galten

Indehaver: Claus Michael Sørensen

CVR: 39 70 71 60

Priser

De angivne priser er opgivet i DKK og er altid inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for fejl i prissætningen, prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, force majeure og udsolgte varer.

Levering

Normal leveringstid er en til fire arbejdsdage dage ved levering i Danmark. Hvis en vare er udsolgt, vil du blive kontaktet med henblik på refundering eller en anden vare. Med mindre andet er angivet rulles hele bestillingen på ét rør. Større bestillinger med mange duge bliver i visse tilfælde rullet på flere rør.  Vi leverer personer og firmaer bosiddende i Dannark, desværre ikke til Grønland og Færøerne. Ønskes levering til Norge eller Sverige skal man handle via vores norske og svenske webshops. 

Fragt

Din pakke leveres med Postnord. Pakken bliver leveret som privatpakke med eller uden omdeling - eller som erhvervspakke. Når varerne er klargjort til forsendelse, sender vi en leveringsbekræftelse pr. e-mail til den adresse, der er opgivet. For at spore din forsendelse, kan du bruge Track & Trace.

Følg din pakke med Track & Trace

Betaling

Betaling i webshoppen kan ske med betalingskort / kreditkort (Dankort, eDankort, Marstercard eller Visa Dankort.) Offentlige institutioner kan betale via EAN-nummer.

Bankinformation:

Konto nr. 6180 0005336538 (Sparekassen Kronjylland)

Betalingen trækkes først på kundens konto, når den / de bestilte vare(r) bliver afsendt fra voksdugen.dk.

Returnering

Ved fortrydelse af købet ydes der 14 dages retturret. Returretten er gældende fra den dag, varen første gang er leveret eller forsøgt leveret. Bemærk at returretten bortfalder ved varer, som er klippet på mål efter kundens ønske. Ved returnering anbefales det at vedlægge kopi af ordrebekræftelse samt eventuel kopi af korrespondance. Ved returnering skal varen pakkes forsvarligt ind, så varen ikke bliver beskadiget under transport. Ved returnering ombyttes eller tilbagebetales hele købsbeløbet. Returfragt omkostninger til Voksdugen.dk afholdes af kunden.

Returadressse: Silkeborgvej 901, 8220 Brabrand


Reklamationsret

Reklamationsretten følger almindelig dansk lovgivning (Købeloven), der foreskriver 24 måneders reklamationsret. Det forudsættes, at eventuelle mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Reklamationer skal ske indenfor rimelig tid efter konstatering af manglen. Reklamationsretten løber fra varens overgivelse til køber.

Forbehold for ændringer

Der tages forbehold for ændrede valutakurser, leverandørpriser samt øvrige forhold, som måtte indvirke på vores salgspriser. Endvidere tages forbehold for ændringer i de anførte tekniske specifikationer. Ved væsentlige ændringer, som for eksempel på pris eller model, vil vi kontakte dig, inden ordren effektueres for at sikre, at du stadig ønsker at gennemføre handelen.