Erhvervssalg

Flotte og praktiske duge til restaurant

Et korrekt valg af dug kan spare dig for omkostninger og tid i dagligdagen

For restauranter, caféer og kantiner er tiden en vigtig faktor, når kunderne skal have en god oplevelse. Med en praktisk dug har du lynhurtigt ryddet af efter måltidet og skal ikke bekymre dig om regningen til vask og rens.

Kontakt os for at få gode råd om dit valg af duge. Vi giver os gerne god tid til at rådgive dig, så du fremover kan spare tid og sætte fokus på det, som du er bedst til.

akryldug_damac

Akrylduge er praktiske til restaurant, hotel, caféer og kantiner

Fordele ved at vælge akryldug fra os

For hoteller, restauranter, caféer, kantiner og lignende er tiden en vigtig faktor, når kunderne skal have en god oplevelse. Med en coated stofdug (akryldug) kan du hurtigt tørre bordet af og gøre klar til de næste gæster. Og du skal ikke bekymre dig om regningen til vaskeriet.

  • Dugene er billigere i drift, da de ikke skal sendes til vaskeri.
  • Du sparer tid, da dugen nemt kan tørres af.
  • Bordet er hurtigt klar til brug igen.
  • Dugen holder sig pæn længere og bliver ikke ulden.
  • Du får en faglig og professionel rådgivning.
  • Du kan vælge mellem flere hundrede farver og dessiner.
  • Du handler med Skandinaviens største specialbutik inden for duge.
  • Vi kan levere på specialmål fra dag-til-dag.

Akryldug - i bund og grund en stofdug

En akryldug er et stykke vævet stof, som er belagt med et eller to lag akryl. Med andre ord en coated stofdug af bomuld eller hør, der bevarer udseende og struktur som en almindelig stofdug. Men den coatede overflade gør den yderst modstandsdygtig over for smuds og pletter. Når du tørrer af med en fugtig klud, er dugen hurtigt klar til brug igen. Du behøver således ikke at skifte mellem hver servering. Det sikrer en billig og hurtig drift.

Bestil vareprøve

Vælg mellem flere hundrede farver og dessiner

Vi er Skandinaviens førende specialbutik, når det kommer til duge. Og vi har været her i mange år. Det betyder blandt andet, at du handler med en fagligt dygtig og professionel samarbejdspartner, som kender din branche indgående. Det betyder osse, at vi har mange hundrede duge på lager - og har daglig kontakt med Europas førende producenter af bordduge. Mangler du en praktisk akryldug, klar plast til buffetten, voksdug til udeservering, underdug til en jacquardvævet akryldug, en damaskdug mv., så kontakt os for yderligere informationer og uforpligtende rådgivning.

Bestil vareprøve

Sådan hjælper vi dig med at vælge den rigtige dug

Send os en mail eller ring til os på 20 70 14 14.
Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne.
Og du skal naturligvis have mulighed for at få dugen i hånden, inden du handler.
Vi sender dig meget gerne vareprøver af den eller de duge, som du har udset dig.
Giv os et ring eller klik på knappen.

Bestil vareprøve

Mål og facon efter ønske

En dug skal passe til bordet og have lige stort overhæng. Vi skærer dugene på mål med top professionelt udstyr, så du får perfekte kanter. Og således at dugene passer til netop dine borde - uanset om de er runde, ovale, rektangulære eller kvadratiske. Dugene leveres fra dag til dag - rullet på paprør uden folder.

Bestil vareprøve

Er du i tvivl, eller har spørgsmål?

Claus vil rigtig gerne hjælpe dig med dit valg af dug. Med mange år i branchen er han den helt rigtige at ringe til, næste gang du skal have nye duge (eller et godt råd).

+45 20 70 14 14

Modtag gratis stofprøve

Ud fra de erfaringer vi har med forskellige branchers behov, har vi sammensat prøvepakker, der vil give dig et indtryk af hvad vi kan tilbyde jer.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side