Trådgardiner til mange formål

Hvad er det nu lige vi bruger trådgardiner til?

Dekoration, elegant rumdeler, dørgardin, let solafskærmning, myggenet, badeforhæng og som almindelig gardin. Remsen af formål, trådgardiner kan anvendes til, er lang. En nem og hurtig måde at opdele et rum på er, at anvende trådgardiner. Trådgardiner er en dejlig hurtig afskærmning imod det udefra kommende lys på en varm sommerdag. Eller hvad med de vinterdage, hvor solen står lavt.
Når fuglene har fanget alle de insekter og fluer, de kan spise, hvem fanger så resten? Altså, så de ikke flyver direkte ind i vores hjem og driller? Det gør dit nye trådgardin.
Det er ikke kun fluer og insekter, der ikke længere kigger indenfor gennem dit nye trådgardin. Det er faktisk også svært at se ind i dit hjem, når det er afskærmet af et trådgardin. Ja, selvfølgelig. Det gælder jo ikke om natten, når lyset er tændt.......
Een ting mere, vi bør nævne er, at trådgardiner faktisk er rigtig flotte at pynte op med.

Kan jeg finde et trådgardin, der passer på mål?

Ja, vi har i Voksdugen.dk trådgardiner i rigtig mange forskellige størrelser. Alt fra din døråbning eller dit vindue til opdeling af din stue kan klares med vores brede udvalg af trådgardiner.
Vi kan også tilbyde trådgardiner som deciderede kulisser og rumdelere til messer og studier af forskellige slags, da de største kan skaffes i op til 3 gange 5 meter.
Det gode ved de fleste af vores dessiner i trådgardiner er, at du rent faktisk selv kan klippe dem ned til det mål, du skal bruge. Se nærmere om det ved hvert enkelt produkt.


Trådgardiner i mange farver.

Alt efter, hvilke dessiner du leder efter, kan vi tilbyde dig trådgardiner i mange forskellige farver. Prøv engang at scrolle ned ad siden og se, hvor mange forskellige trådgardiner vi har. Vi håber ikke du taber tråden undervejs. God jagt.