Skridsikre bademåtter til badekar og bruseniche med skridsikker overflade og sugekopper på bagsiden.

Skridsikre bademåtter med sugekopper

En skridsikker bademåtte er med til at forebygge faldskader. Bademåtten er med sugekopper på bagsiden og fås i mange former og i mange flotte farver. En skridsikker bademåtte er en god ting i badeværelset, samtidig med at du kan sikre dig, at du kan komme sikkert ind og ud af badet. Vores bademåtte er med sugekopper og skridsikker overflade, så du kan bruge dem sikkert. Især på en våd overflade kan det nemt blive glat, noget som du kan forhindre med en skridsikker bademåtte.

29 vare(r)

pr. side

29 vare(r)

pr. side

Til både brusekabine og til badekar

Her finder du skridsikre bademåtter designet til både badekar og brusenicher. Bademåtter som passer til badekar, er rektangulære og måler typisk 36 x 72 cm. Når den skridsikre måtten skal passe til brusekabinen, er den kvadratisk og målene er ca. 53 x 53 cm. Det er bedst at lægge måtten på tørt gulv eller i badekar inden du fylder vand i. Sugekopperne suger sig bedre fast på en tør overflade.


Hvorfor en skridsikker bademåtte?

Skridsikre bademåtter kan være med til at gøre en tur i badet mere sikkert. Bademåtter er designet til at give dig et bedre greb når du er i brusebad eller karbad. En skridsikker bademåtte hjælper med at reducere risikoen for at glide og falde under de våde forhold. Disse skridsikre bademåtter er udstyret med sugekopper på bagsiden som er designet til at klæbe sig sikkert fast, så bademåtten ikke bevæger sig under brug. Alle vores bademåtter er 100% ftalatfri.