Akryldug - Praktisk stofdug til Jul & Nytår

Danmarks største udvalg af akrylduge til jul 

Vores udvalg af akrylduge til jule - og nytårstiden er ret stort. Vi fører de kendte juledesigns både fra Danmark og udlandet. En akryldug er praktisk og kan tørres af som en voksdug. Akryldugene belagt med akryl med det formål at det skal blive let for dig at holde din dug ren, samtidig med at dit bord er beskyttet imod væsker spildt på dugen. Heraf også navnet akryldug. Alle juledugene er vævede i hør, bomuld, bomuld/polyester eller polyester. Når du går hjemmesiden igennem, vil du finde både juleduge på færdige mål og akryduge, som vi kan skære på mål for dig. De fleste er som standard 140 cm brede, men der er også et udvalg af akrylduge i bredde 150, 155 og 160 cm til jul og nytår. Vi kan jo også tilbyde at skære en rund juledug til dig, indenfor de mål dugens bredde sætter.

Alle akrylduge i metermål kan også bestilles som runde duge.

Find den ønskede juledug her i kategorien og klik ved Rund dug klippet ...., så klipper vi dugen rund og leverer den rullet på rør uden folder. Du kan også finde runde akryl-juleduge på tilbud her, se mere her.

Se også vores flotte udvalg i færdige juleduge i både rektangulære og runde. 

1 til 30 af 124

pr. side

1 til 30 af 124

pr. side

Det skal være nemt og sikkert

Alle vores duge er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, hvilket vil sige, at de er fri for kemikalier og materialer, der kan skade dit helbred. Det er rart at vide, når du køber ny dug. Når du bruger en dug til jul, ved vi jo, at dugen er lidt mere udsat. Den brune sovs, rødvin, søde sager og dekorationer. Jo, det kan være en prøvelse at holde dugen ren. Selvom vores duge er ret robuste og akrylbehandlede og dermed nemme at tørre rene, så kan de jo få brug for en tur i vaskemaskinen. Hvis du blot følger vaskeanvisningerne, så vil du have dug i lang tid, inden den bliver slidt. Og når vi nu nævner, at vores juleduge er i god og holdbar kvalitet, så bør det også nævnes, at vi selvfølgelig leverer dem rullet på rør, så du har mulighed for at rulle dem op igen og tage dem frem igen næste år, uden at de har fået folder og krøller.

Tag dig tid til at se dig om på vores hjemmeside

Det kan virke svært at overskue alle produkter, men vi har gjort vores bedste, for at du kan få et overblik over alle vores jule tekstilduge. Du kan finde både traditionelle jule akrylduge og duge, der er en smule utraditionelle efter dansk smag. Det er det, der gør det spændende at handle juledug hos os. Vi er selv ret begejstrede for de franske Laura Lancelle jule akrylduge, men vi kan som sagt også anbefale de dejlige danske dessiner. God fornøjelse.